מחפשת מתכון לכנפיים

מחפשת מתכון לכנפיים

אורי (בת שנתיים) טרפה אתמול צלחת שלמה של כנפיים בננדוס! אולי למישהי יש מתכון? היה להם רוטב שחור כזה...

clcl

New member
../images/Emo207.gifכנפיים ברוטב חריף מתוק/דיקסי

כנפיים ברוטב חריף מתוק סיגנון דיקסי חומרים 1 ק"ג כנפיים נקיות דבש לפי הטעם רוטב צילי תאילנדי חריף רצוי.: Thai Sriracha chilli sauce, חלק ללא חתיכות צילי 1 חב' חמאה או 150 ג"ר מחמאה אופן ההכנה: 1.לטגן את הכנפיים בחמאה או המרגרינה עד שישחימו 2.לערבב דבש ורוטב צילי (ולטעום, ולהחליט אם רוצים יותר דבש או יותר צ´ילי. מי שאכל את הכנפיים המקוריות לא יתקשה להגיע לטעם הנכון. מי שלא - שיעשה לפי שטעם שלו) 3.להוסיף מים עד שיגיע לסמיכות של חלב בערך. 4.לשפוך את התערובת על הכנפיים במחבת, להנמיך את האש, ולבשל תוך רתיחה איטית כרבע שעה. לערבב ולנקות תחתית כדי שהקרמל לא ישרף לתת למים להתאדות, ולרוטב להסמיך. להגיש לוהט ולהתענג

ניקי ב

New member
זה כיף שהקטנים אוכלים../images/Emo13.gif

אני מתנצלת מראש אם אני פוגעת , זאת לא הכוונה אם ביקשת כמה מתכונים בימים האחרונים... גולשים עזרו לך כל כך יפה ובכיף בככל פירגה מקסימה למה לא לומר תודה? סליחה אם פגעתי.

../images/Emo41.gifהבהרה!!!!

אני מודה לכן על המתכונים הנהדרים!!! ואני די בשוק- רק גיליתי את הפורום- ואני מבשלת (בזכותכן מדהים)!!! סליחה עם פגעתי- תודה לכולכן...

pirge

New member
גיל והבטן,סוף טוב הכל טוב. אז תמשיכ

תמשיכי להנות ולבשל ובעיקר לשתף .
תודה על ההבהרה.
יום טוב לך

pirge

New member
גיל והבטן,גם קודם ביקשת מתכונים

ועדיין אין תגובה ממך. יש סיבה? לא נראה לך מה ששלחנו לך? נשמח לאיזו שהיא תגובה. יום טוב לך. גם אני כמו ניקי שלנו,סליחה אם פגעתי......

לא פגעתם- ויש תגובה:

מממממממממ............ טעים!!!!! אין כמוכם- לא הייתה לי כוונה רעה- סתם לא רציתי להתבלט עם תודות אבל בהחלט תודה לכולכם! בזכותכם הרווחים של המקדונלד ירדו הרבעון...

clcl

New member
../images/Emo6.gif הרווחים של מקדולנד אולי ירדו אך

הצפי של עליה ברווחיי סטודיו C וחבריו רק נמצאים בעלייה. מסוכן כאן....

Silver Night

New member
כנפיים של ננדוס.

הכנפיים בננדוס מוגשים עם רוטב ברביקיו מיוחד שלהם לצערי לא ניתן להשיג אותו בחניות ואין לי את המתכון אני רק יודעת שהם מקבלים אותו בבקבוקים גדולים מהרשת. אני ממליצה לך לנסות פשוט עם רוטב ברביקיו רגיל . :)

למעלה