מחפשת משרד ליחסי ציבור

מחפשת משרד ליחסי ציבור

מחפשת משרד ליחסי ציבור בתחום האופנה/אביזרים תכשיטים ותיקים לעסק חדש ,משרד אם יחס אישי שיעסוק רק ביחסי ציבור ולא בעיצוב וכו אשמח לעזרה מידית תודה

oshpigel

New member
לא תודה

לא בתחופם העיסוק שלנו אז בהצלחה אבל אנחנו לא נוכל לסייע. מה דעתכם האם משרד יחסי ציבור יכול לייצג גם אופנה וגן נדל"ן באותו המשרד ?

למי ומה אתה מתכון...

למי ומה אתה מתכון. ישנם משרדים שמתמחים בנושאים מגוונים. אם יש במשרד מתמחים בתחומים שונים אז אני לא רואה בעיה. ראה משרדו של רני רהב.... לי

oshpigel

New member
התמחויות

לא כולנו לצערנו או לשמחתנו רני רהב. למיטב ידיעתי רני רהב מתעסק בצרכנות- בזה הוא מתמחה. כמובן שהלקוח בוחר באיזה תחום לשים דגש: כדוגמא שטראוס צריכה יחסי ציבור ם למוצריה וגם לפעילות העסקית. למרות שרני רהב יכול לעשות את שניהם, הדגש למיטב הבנתי הוא הוא על הצרכני. האם משרד שעוסק באופנה היה יכול לעשות יח"צ גם לרו"ח ? האם משרד שעוסק בזמרים היה יכול לעשות יח"צ גם לרופאים ? מה דעתכם ? ולשם ההבהרה: רני רהב הוא רק דוגמא -דוגמא מקרית ואולי לא נכונה במקומו היה יכול להיות כל משרד אחר וכל שם אחר ואני לא מתכוון להביע התרשמות או סלידה מפעולותיו

oshpigel

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

סייגתי את עצמי ואני חוזר ומסייג - שם המשרד שציינתי יכול להיות כל שם אחר. ולא התכוונתי לדבר על משרדו של מר רהב השם היה דוגמא בלבד כפי שציינתי ואם לא הובן כך אני מתנצל.

ron ad

New member
אני חושב...

שלום, אני לא רואה בעיה בכך שאותו משרד מתמחה במספר תחומים. ניתן לראות זאת מיוחד במשרדים הגדולים, ישנן מספר מחלקות וכל אחת מתמחה בתחום מסוים. במשרדים הקטנים זה פחות נפוץ מכיוון שצוות עובדים קטן יחסית לא יכול להשתלט על מספר תחומים - בצורה טובה. רון

למעלה