מחפשת משפחה

Rוחמה

New member
מחפשת משפחה

שלום- קראתי על פועלכם ב"הארץ" של השבת, והכתבה הזו באה לי בדיוק בזמן- אני, איך לומר, נתקפתי בזמן האחרון, עקב ליווי קבוצה לפולין, במשפחתיות. הסתבר לי שאני יודעת שומדבר על המשפחה שלי, מצד אמא. סבא וסבתא נפטרו מזמן, הסימפטום הקלאסי של "לא מדברים על שם" ולכן אני לא יודעת מי היו האבות שלי, מאיפה הגענו וזה גורם לי לתחושה תלושה מאד, מין חוסר שורשים.. בקיצור- סליחה על ההשתפכות, אבל אני מחפשת משפחת פישלר מהעיירה פינצ'וב בפולין (ליד קראקוב) ומשפחת סיני/סינה מגליציה, שעקרו לגרמניה. מי שיכול לעזור...

wow1

New member
ברוכה הבאה רוחמה. אנא צרפי את

מעט השמות של בני המשפחה המצויים ברשותך בתעתיק לועזי כיוון שפישלרים ישנם רבים וכנ"ל רשומות אודותיהם ואנו זקוקים לעוגן כלשהו על מנת שנדע שהגענו לפישלרים הנכונים. כנ"ל לגבי משפחת סינה/סיני. מומלץ להתחיל בקריאת רקע של: המדריך לגנאולוג המתחיל. המדריך לפורומיסט המתחיל. כבונוס אני מצרף לך את הקישור למפה בה רואים את Pinczow, כפי שהיא מכונה בפולנית, בקואורדינטות 2032 5032, ובמרכז קראקוב. ( מקווה שאכן קלעתי לעיירה הנכונה ). בתמונה המצורפת פרטים על ספר היזכור של העיירה. איל.

wow1

New member
מכיוון שהתמונה מורדת אני מצרף את

הקישור למנוע החיפוש של ספרי הזיכרון ושם הקישי את שם העיירה. איל.

nitzoops

New member
משפחת סיני

ישנו בחור שחוקר את משפחת סיני בכל העולם. שלחתי לך מס' טלפון במסר

eliyhu

New member
סיני

ישנה משפחת סיני במושב שדמה ועוד משפחה במושב כפר-אביב . אין קשר לדעתם אמי

א77

New member
עוד סיני

לעזר מציון יש בנין לילדים חולים בבהמשך רחוב קפלן שבפ"ת כמה מאות מטרים לאחר ביה"ח שניידר [כך זה נקרא ?!] לילדים. יש שם אדם כבן ארבעים בן למשפחת סיני. הכרתי את משפחתו. אבל איני זוכר פרטים. פרט לזה שהוא מהפעילים הגדולים שם ובארגון בכלל.

למעלה