מחפשת משפחה מאמצת

28שירה

New member
מחפשת משפחה מאמצת

אחרי תקופה ארוכה, אם לא שנים הגעתי לתובנה שאין מה לעשות פורמלית יש לי משפחה, בפועל אין ביננו קשר ניסיתי לפתור, כל פעם מתפוצץ מחדש, התייאשתי המצב שלי כיום הוא שאני לא מדברת עם משפחתי למעט אבי שרוב המן בחו"ל אני שירה, בת 31 מירושלים ויש לי ילד בן 5.8 והאמת ששנינו זקוקים למשפחה אני מציעה פה למשפחות חד הוריות שמרגישים כמוני שאולי נוכל להוות תחליף למשפחה בין אם ארוחות שישי/ ערבי חג/ פיקניק של שבת בבוקר ושאר דברים כייפים שאנחנו לא זוכים לחוות אם מישהו מרגיש שזה מדבר אליו מוזמן ליצור קשר יום טוב לכולם

../images/Emo24.gifכל הכבוד על היוזמה אצלי זה אותו הדבר

הפסקתי להלחם ברוחות רפאים,,,לנסות לשפר,,,לוותר,,ושוב פעם לקבל חבטה, אני אילנה,רווקה בת 45 אם לשני ילדים מיוחדים וגרים במגדל העמק 3 שנים,(עברנו מהמרכז), אשמח גם להצטרף למשפחה חמה,,,ואשמח לתת הרגשה טובה יותר לילדיי למרות שהמצב שנוצר נכפה עליי ועד כמה שניסיתי כל השנים לוותר מעצמי = הגעתי למצב של תסכול עצום, הילדים והקשר עם המשפחה היה חשוב אבל,,לא במחיר הנפש שלי, כשהוצאתי החוצה תיבת פנדורה בגלל אבא שלי - התרחקו ממני המשפחה הקטנה,,הכל כך לא מלוכדת,,וליבי נשבר בגלל ילדיי במיוחד בחגים וכאלה, לא מקטרת פשוט = זו המציאות לצערי, שבוע טוב ונעים לכולם, אילנה

את מחפשת משפחה מאמצת או שאת מחפשת

קבוצה של משפחות שתהוו אחת עבור השנייה משפחה חלופית? אם החלק הראשון הוא הכיוון - שלחי לי מסר ונראה האם אני יכולה להכיר לך מי שאולי תוכל לתת לך כיוון.

ye44

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על הפתיחות סוף סוף מישהי עושה משהו עם הטלנובלה שלה במקום ל
על מר גורלה יצירתיותתתתתתתתתתת זה שם המשחק

קרן ט

New member
אתר הל"ב....

הורים לבד ביחד.... בדיוק בשביל זה הוא הוקם. מזמינה את כולכם לי זה שדרג את החיים נפגשתי עם אנשים מקסימים..... אנחנו נפגשים המון עם ובלי ילדים ונהנים מתמיכה אחד של השני

28שירה

New member
לכולכם...

התרגשתי לקרוא את התגובות שלכם הן בפורום והן במסר ויחד עם זאת עשה לי עצוב להבין שיש עוד רבים כמוני... אז נכונות יש לנו ומכאן מנסה לחשוב איך לוקחים את זה צעד אחד קדימה לכדיי מעשה רעיונות יתקבלו בברכה שיהיה לכולכם המשך יום טוב ואופטימי....

אני נמצאת באתר הזה אבל זה בעייתי,,

אני לא ממונעת,,והרבה פעמים זה יצר בעיה של מפגשים במיוחד עבור הילדים גם,

NoaModiin

New member
../images/Emo24.gif

יקירה, כל הכבוד על האומץ לפתוח את הנושא ועל ההחלטה לקחת את גורלך בידייך !! ישנם המון פורומים שחלק ממטרת הקמתן היא למצוא שותפים לגורל ולחיים
אני מציעה שאחד השינויים שתעשי כתוצאה מהודעה זו היא להצטרף למפגשים עם/בלי ילדים של הפורום. את יכולה להתחיל בקמפינג שמתקיים בסופ"ש הזה - התחלה מצוינת ! שיהיה בהצלחה

שרשירית

New member
../images/Emo140.gif

כבר הצעתי לך במסר. הילדים שלנו בני אותו הגיל וזה יכול להיות נהדר. מציעה עכשיו שחור על גבי פורום. את מוזמנת

28שירה

New member
השלב הבא...

אני חושבת שאנחנו צריכים לארגן איזה שהוא מפגש שמיועד למטרה הזאת רק המבוגרים, בינתיים בלי הילדים לחשוב איך מקדמים את הדבר הזה ושלא יתמסמס לנו בידיים כי זה יהיה ממש חבל העניין הוא שאנחנו מפוזרים בכל קצוות תבל יש הצעות?

למעלה