מחפשת משחק לזוג

ycyclop

New member
תיבת נח

הולכים במדרחוב וזה בסימטה קטנה בצד (אם הולכים מדרום לצפון אז זה בצד ימין), ניתן לראות מהרחוב. אם אומרים שחברים בפורום משחקי לוח אולי אפילו ניתן לקבל הנחה קטנה לא מובטח.

SongOfHope

New member
עוד הצעה

מצודות.
משחק קלפים ל-2 עד 8 שחקנים. לא מסובך אבל מעניין. מהניסיון שלי משחק מוצלח מאוד בשניים.
ניתן להשיג אותו בארץ.

SongOfHope

New member
ממליץ לנסות

מרבית המשחקים שלי איתו היו בשני שחקנים והוא עבד נהדר.

y י ר י ת

New member
כמובן שננסה

אייני

New member
מצודות קצת בעייתי לדעתי ב2 בלי קלפי הבונוס

כי הבעיה היא שלשחקן השני יחסית קל לנחש איזה קלף הראשון בחר (לפחות ברוב המשחקים ששיחקנו), ואז הראשון בד"כ חייב לבחור את הרוצח או את הגנב כדי שהשני לא ייקח אותם וידפוק אותו. אז אם את משחקת ב2 - המלצה חמה, להחליף את הרוצח והגנב במכשפה ובגובה המיסים, או לפחות להחליף רק את הרוצח במכשפה שלדעתי פחות הרסנית ממנו.
(בנוסף גם הבעיה היא שהשחקן הראשון הוא זה שבעמדת הנחיתות - ודווקא הוא לא יכול לשנות את מצבו אלא אם השני יבחר להיות המלך)

SongOfHope

New member
אני שיחקתי

לא מעט משחקים בשניים לפני שהוספתי את הקלפים של ההרחבה ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

אייני

New member
גם אני, וזו הסיבה שאני כותב את זה...

אם כי בתכלס זה תלוי באופי של השחקנים. יצא לי לשחק נגד שחקנים שהעדיפו לנצח את המשחק ע"י לפתח את עצמם וכמעט ולא לפגוע באחרים, במצב כזה - באמת שאין בעיה. אבל נגד אנשים אחרים שראו גם בפגיעה באחרים טקטיקה טובה - המשחק נהיה מהר מאוד כאב ראש בשביל השחקן הראשון.

בטטהמן

New member
המכשפה פחות הרסנית מהרוצח??

מעולם לא שיחקתי את מצודות ב-2, אבל בקבוצה גדולה המכשפה היא הדמות החזקה ביותר. מהר מאוד החלטנו להחרים אותה כי תמיד בחרו אותה ראשונה...

אייני

New member
ברור שהרוצח גרוע יותר...

אם המכשפה תוקפת אותך - לפחות אתה מקבל פעולה. אם הרוצח תוקף אותך - אפילו את זה אתה לא מקבל.
בנוסף, בלי קשר - אצל המכשפה (לפחות ב2) קיים איזון מסויים - אם היא בחרה דמות שלא נמצאת במשחק, אזי היא נדפקה, כי השחקן שלה למעשה איבד תור, למעט לקיחת פעולה, ככה שיש כאן איזשהו משהו שמאזן קצת את היכולת שלה. מצד שני, אצל הרוצח - מה איכפת לו, הוא תמיד משחק רגיל, אז הכי גרוע לא ייצא לו לרצוח, לא נורא.

sandman2017

New member
משחקים שאני ואשתי נהנים מהם

אני משחק הרבה אחד על אחת עם אשתי ואלו המשחקים הפופולאריים:
משחקי קלפים:
Jaipur.
baltle line.
Lost Cities.

כולם טובים וניתן להזמינם בקלות מ:
http://www.greenknightgames.co.uk/

בנוסף משחקים יותר כבדים (בגודל):

אני לא אמליץ שוב על דומיוניון , אבל אם אתם אוהבים גיבורי על אז Legendary מצוין למתחילים.
Pandemic משחק קואופורטיבי מצוין.
Kingsburg מאוד מהנה גם בשניים.
Lords of Waterdeep או Stone age.

לדעתי זו התחלה טובה

תהנו!

y י ר י ת

New member
צופן דה ינצ'י

שחק שאנחנו מאד אוהבים לשח בזוג
יש אותו פתוח בחפציבה
חפשי את המוכרת דגנית היא תשמח ללמד אותך
וכך תתנסי ותדעי אם אהבת
משחק מאד פשוט וכייפי

כמו כן מצטרפת להמלצות על דרגון הארט
ועל דומיניון

את דרגון הארט ניתן לנסות און ליין ב BGA

Gameologist

New member
מה אתם עושים בחיים?... אילו אתגרי חשיבה אתם

אוהבים?

יש הרבה דרכים להינות ממשחקים, וכדאי שתקחי בחשבון שפורום כזה של "משוגעים לדבר" מוטה לכיוון של משחקים כבדים יחסית, שהדגש בהם על אסטרטגיה.
יש עוד סוגים של משחקים, עם ליבה מסוג אחר - משחקי קואורדינציה וזריזות, משחקים של לוגיקה-כפולה וכו'.

זוגתי ואני משחקים הכי הרבה ב:
Familienbande
Animal Upon Animal
Haggis (משחק מצויין שאפשר לשחק עם קלפים רגילים)
Mr. Jack

למעלה