מחפשת משהו

מחפשת משהו

שאפשר לעשות עם חברה לציון סיום לימודים ומקום עבודה מסוים. משהו כיף באזור ירושלים או המרכז. חשבתי אולי על סדנה חד פעמית של קדרות כי היא אוהבת, השאלה אם זה שווה.. בינתיים בודקת רעיונות נוספים

KarinDi

New member
שווה מאוד!

רוצות לקחת אותי גם?! חברה שלי עשתה לבעלה בי-ם, אם תרצי אברר איתה פרטים. יש סדנאות בכ"כ הרבה נושאים: בישול, ריקוד, נגינה, אלכוהול, ספורט (יוגה למיניהם), יצירה (גם סדנת נגרות נשמעת לי אטרקציה וגם תפירה זה לא רע) ובעיני זו חוויה מיוחדת ומאוד מומלצת. קחי בחשבון שמדובר בעסק קצת יקר... יש עכשיו המון אירועים חינמיים/זולים כמו הלילות בממילא, פסטיבל חוצות היוצר, הופעות על הגג של משכנות שאננים ועוד....גם אופציה לא רעה בכלל..

אני גם עשיתי את זה לי ולחברה

ןפשוט לקחתי אותה בת"א ליום שופינג ולאחריו פדיקור מניקור באחד מהמכונים בבן יהודה אני בטוחה שגם בירושליים יש כזה

תודה רבה.חשבתי גם

על עוד 2 אופציות אבל לא מוצאת מידע עליהן ערבי שירה בציבור בשבועיים הקרובים באזור המרכז או י-ם הופעה קרובה של יהודית רביץ

KarinDi

New member
מנסה

לגבי ערבי שירה, אם את בקטע של לגלוש קצת מתחום השבועיים (אבל באמת קצת)- מאוד ממליצה על זה. עדיין לא פורסם מקום, אבל לרוב זה באיזור המרכז. כיף כיף כיף. באחריות. ועוד כדאי לבדוק גם כאן. לגבי יודית, יש שמועה על הופעה במוזיאון ישראל ב-29.07. שווה לבדוק.

וואי

תודה רבה אבל אני די צריכה את זה בטווח הזה של השבועיים-זה לא ממש גמיש אבל זה המצב ולגבי יהודית- דווקא התאריך של ה-29 תפוס לי במשהו שיהיה לי בעיה להזיז אז זה לא רלוונטי אוף אבל תודה רבה בכל זאת את ממש עוזרת וכיף לראות איך את תמיד מנסה ומשתדלת ולרוב גם מצליחה :>

KarinDi

New member
בקישור השני

יש אירועים בשבועיים הקרובים. האירוע של ה-22 נשמע לי מטורף וחוויה נפלאה. אבל דורש קצת ספונטניות... אנסה לחפש עוד. ובכיף!

מוזיאון דונה גרצייה

אני יודעת שגלשתי קצת מהאזור המבוקש וזה בטבריה אבל אני עכשיו בשלב שעולים לי פתאום כל מיני רעיונות ואז מתוכם אבחר את הטוב ביותר. מישהו היה שם במוזיאון? שמעתי שיש שם סיורים מודרכים . גם ליחידים? באתר שלהם אין יותר מדי מידע על פירוט הסיורים,זמנים,עלויות...

../images/Emo141.gifהייתי שם כמה פעמים

1. בימי השתלמות כולל לינה (3 ימים) 2. בסופשבוע - בעלי חגג לי שם יומולדת הפתעה שישבת (הכינו לי המון.....) 3. השנה הגעתי עם חבר שבקש לראות ולקבל סיור מודרך - הצטרפנו לסיור של תלמידים
המקום ייחודי לדעתי קצת נשחק.... אני מלווה אותו כבר שנים מאז הקמתו. הפך לממוסחר במידת מה, עדיין בעל ייחוד.
צביקה סחייק המרצה והמנהל, כבר לא תורם את הידע הרב ולא את החוויה הראשונית.

למעלה