מחפשת מקום לסטאז' בכיתת לקוי שמיעה

yaeli232

New member
מחפשת מקום לסטאז' בכיתת לקוי שמיעה

שלום לכולם אני חדשה בפורום, נעים מאוד.... סיימתי השנה לימודי בלוינסקי (הסבות) בתחום החינוך המיוחד ואני מחפשת מקום לסטאז' לשנה הבאה, אשמח מאוד לעבוד עם לקויי שמיעה בכיתה משלבת או כיתת חינוך מיוחד אחי חרש באוזן אחת, והחברה הכי טובה שלי לקויית שמיעה, כך שהנושא מאוד קרוב לליבי! אני ניידת, מחפשת באזור די רחב (בין תל אביב ועד חיפה) יום טוב לכולם

מה הקשר לפורום

לכי לבתי ספר שלומדים שהם לקויי שמיעה ותשאלי את ההנהלה אם הם צריכים עובדים מה כבר יכולים לעזור לך כאן? את צריכה המלצות על בתי ספר? או מה?

המרחפת

New member
ואיך היא תדע

שכאן כותבים רק לקויי שמיעה ואין בכלל בעלי מקצוע משוטטים ודנים בנושאים הקשורים לעבודתם עם לקויי שמיעה? חבל לענות כך לאנשים שנמצאים כאן בפעם הראשונה, אם הודעתך ממילא מכילה גם מידע אינפורמטיבי מועיל ונכון, כפי שאכן הכילה, אפשר ללכת עם זה עד הסוף וגם להגיש אותו בטון נעים. לפחות למי שנמצא כאן לראשונה ואינו מכיר.

amitk80

New member
זה הדבר שירחיק אנשים

טון כזה לא רק שהוא מכוער ולא יפה הוא מרחיק אנשים מללמוד עליכם כאוכלוסיה ואתם בסופו של דבר תפסידו מכך שלא תהיה מודעות מספיק לבעיות החירשים.. הכל אופן ניסית לפנות לשמע? מה את בדיוק צריכה? אני מכיר מישהו שעובד עם שמע. את מוזמנת לחזור אלי במסרים מיידים באם תרצי עמית

תגובה למרחפת בלבד

לא שמת לב שכך יום נכנס לפה אדם אחר עם כינוי אחר ועם סיפור אחר יש פה טרולים חסרי חיים ובכמויות.

המרחפת

New member
"חף מפשע עד שתוכח אשמתו"

בהחלט יכול להיות שמדובר בטרולים. ויכול להיות שאפילו סביר מאד. אבל אם לא? אם כולם צעקו "זאב זאב", והיא באמת ראתה זאב? היו מקומות של הודעות מתלהמות, ממרידות, מלהיטות מדון וריב שבחרתי לא לענות להן. אלו במחינתי טרולים, כאלו המנסים לזרוע כעס ואי סדר בפורומים. אדם משועמם? שהשעמום שלו לא גורם למשהו רע? נו, גם אני לפעמים משועממת. באותו רגע, כשאני מעלה על פני הרשת שאלה מוזרה, לא מגיע לי שישיבו לי בטון נעים?

סבבה

אני גם לא רואה שום בעיה בטון שלי הבחורה באה לפה ושואלת, אפילו לא שואלת, רק אומרת שהיא רוצה לעבוד עם לקויי שמיעה. לא רואה איך זה קשור לכאן.

LITAL200666

New member
כשבנאדם נואש...

כשבנאדם נואש הוא יפנה לכל גורם ולכל מקום אפשרי כדי למצוא עבודה. כי אולי בכל מקום יש פרוטקציות,קשרים ,ושמועות שיכולים לכוון אותה ...

אמיר335

New member
בכלל נראה שתנועת האנשים פה דלילה

כך שיש ימים שממש שומם פה. אז אולי כמה מעשיות טרוליות לא יזיקו. אני באופן אישי לא מצליח להבחין בין סיפור אמיתי למעשיה טרולית. נופו אולי תעבירי לנו איזה קורס מזורז
ובכלל איך זה שהפורום שלנו שומם כל כך? איפה כל הלק"שים שבמדינת ישראל? בכלא? ברחו לחו"ל? בפורומים אחרים חלילה? או שהומצאה תרופה כלשהי הפותרת אותם מללכת עם מכשירי שמיעה?

amitk80

New member
אני אגיד לך את דעתי אמיר335

לדעתי לא תמצא הרבה ליקויי שמיעה או חירשים פה כי כנראה אולי נמאס להם לראות את הגועל שהולך פה. אני יודע על כמה אנשים שהיו פה וכבר לא נכנסים הנה כי זה ממש מגעיל אותם מה שהולך פה. זאת דעתי ומה שהבנתי, אבל אני לא מכליל את זה על כל ציבור החירשים / כבדי שמיעה.

LITAL200666

New member
עמית העיקר שאתה עדיין לא התייאשת ונכנס לכאן:)

למ רות הכל ,וגועל שיש אצלנו אתה עדיין מפתיע ודואג להגיב כאן:)

אמיר335

New member
עמית! מעניקים לך בזאת את אות יקיר הפורום ../images/Emo13.gif

מצבינו כל כך חמור עד שאנחנו מייבאים רכש מקהילת כבדי הראיה

amitk80

New member
תשמעו

עם כל הגועל שיש פה מצד כמה אנשים אני עדין חושב שיש פה כמות מסוימת של אנשים נורמלים שאפשר להריץ איתם דברים ושיחות. נכון שאנשים נרתעים בגלל הגועל אבל האמת לא כזה מפריע לי כי אני לא מכיר פה את הרוב אז לא כזה מעניין אותי התחכים. מתי אפשר לקבל את תואר יקיר הפורום? האמת שאהבתי את היציאה הזאת, אבל לא נראה לי שסוזי אהבה אותה. סוזי? עמית

M r s S m i t h

New member
בזאת אתה מוכרז כיקיר הפורום!

באמת שמאד מעריכים את הסולידריות שלך בפורומנו הקט...אתה מצליח לעורר אותנו לפעמים מתוך השינה..

אמיר335

New member
אגב צמצום סד"כ הפורום - צריך ללמוד מוינוגרד.

להקים ועדת חקירה שתחקור מה קרה לפורום איך הצטמצם כל כך. איך הדרדרנו כך? כמובן מבלי להכנס להשמצות אישיות. ובכלל עם כל הרעש של ועדת וניגרד צריך לזכור שועדת וינגרד הווקמה לא רק כדי לחפש אשמים אלא גם להצביע על ליקויים ( ולקוות שמישהו יתקן אותם
. ) אז מה עושים כדי להחזיר את הבנים והבנות האובדים/וץ הביתה? ואיך מחזירים עטרה ליושנה ומחזירים את הפורום לימי הזוהר
או שבסוף נצטמצם כל כך ועל עמית יהיה להביא עוד תגבורות מן הפורום שלו וכך נאבד את הציביון הלק"שי של הפורום

LITAL200666

New member
אמיר יקירי

אני חושבת שעמית רוצה להשתלט על הפורום שלנו ובגלל זה אט אט הוא מנסה לקחת את הפורום לשלטון : )חחחח(ציניות) תשמע אמיר אני לא חושבת שהפורום הזה מאז ומתמיד היה משגשג אומשהו כזה דומה... כיום לאנשים אין זמן להגיב, ולכתוב ..החיים עמוסים בדברים אחרים מאשר פורום...א ז בסופי"ש חלק מאיתנו מתפנה לכתוב ,להגיב ,ולייעץ אולי בעצם את ה צודק ע מית יביא לנו כבדי ראייה לכאן וככה נהיה כולנו חבורה עליזה :)

אמיר335

New member
מסכים איתך בחלק מהדברים

אבל פעם היו בפורום הרבה יותר אנשים. תראי כמה אנשים יש בשרשור הזה ויש לי תחושה שעוד מעט גם זה לא יהיה. ןאז לתחושתי אנחנו נלך לפורום של עמית ונהיה מיעוט שם עד שאט אט נשתלט לו על הפורום ונגרש אותו משם

למעלה