מחפשת מפיק

hh girl

New member
מחפשת מפיק

אולי מישהו יכול לעזור לי? אני זמרת שמחפשת מפיק שמתמחה במוסיקה שחורה. מישהו יכול להמליץ?

hevel

New member
הנה כמה../images/Emo6.gif

טימברלנד הנפטונס ד"ר דריי

hh girl

New member
באמת :)

אתה באמת חושב שמישהו מהם יכול לעזור לי? מישהו יותר מקומי אולי

King_E

New member
זה לא עובד ככה

אף אחד לא ייקח אותך ופשוט ישקיע בך. אם את באמת רצינית בקשר לזה וזה לא סתם בשביל הכיף אז את צריכה להשקיע כסף, זה לא תמיד אלפים, אבל בכל זאת. כמה שאלות: את זמרת? או ראפרית? את כותבת את המילים של עצמך? בת כמה את בכלל? ומאיפה? אולי אולי אולי אני יוכל לעזור לך אבל אולי. דברי איתי באייסיקיו 100860622

hh girl

New member
אני יודעת

אני לא מצפה שישקיעו בי. רק מישהו שיכול להפיק מוסיקלית. אני בת 21 , זמרת, כותבת לבד

hevel

New member
תשובה רצינית-

אחותי, אם את מתחילה אז אולי במקום לבזבז סתם כסף על אולפן בלי שיהיה לך ניסיון קודם בהקלטות זה חבל. אני במקומך הייתי (בעצם זה מה שאני עושה) מתחיל להפיק לעצמי, לעשות "סקיצות" ואז אחר כך ללכת לאולפן. הבנת?
את אמרת שאת זמרת ויש לך שירים כתובים נכון? אז אולי תתחילי כמו כולם, תקליטי בבית בהתחלה ותנסי גם להפיק לעצמך... אם את רוצה לדעת מי המפיקים (של המוזיקה השחורה) הטובים, אז הינה כמה- מומי לוי, הרבעיה הפותחת, ניראה לי שצו'לו, ניראה לי שהשבט (ניראה לי סבא גו'ן, והוא פעיל פה בפורום), גי'לי וצי'ף ויש עוד אבל ניראה לי ששחכתי
. מקווה שעזרתי

ראםJarasMan

New member
אתם שמים לב מה אתם עונים לה???

למה שהיא תנסה להפיק בעצמה? למה שהיא תעשה סקיצות ואחר-כך תלך לאולפן??? אתה יודע מי זאת בכלל? אולי היא זמרת ותיקה שיודעת מה היא עושה? היא ביקשה להמליץ על מפיקים, אז תגידו לה שמות של אנשים שאתם חושבים שהם מפיקים טובים כמו נגיד: מומי לוי סבא ג'ון (השבט) צ'ולו מסיקה מספרי הסיפורים

גרוועע

New member
אני לא ממש הבנתי איך הגעתם לזה

אבל צ'ולו לא מפיק יש לו אולפן הוא עוזר ומקדם אמנים אבל הוא לא מפיק אם הוא היה מפיק איזו סיבה יש לו לשכור מפיקים לאולפן שלו???

EmGee

New member
לא מדויק

צ'ולו לא שוכר מפיקים. הוא התחיל להפיק לבד לפני מספר שנים ואחרי שגדלה העבודה הוא הכניס את נמרוד רשף כשותף בשביל להתרחב. אחרי זה באו הרביעיה הפותחת ופישי הגדול. כולם על בסיס של שותפים (לא יודע אם שווים אבל שותפים). ככה זה כשמרחיבים עסק, צריך להכניס שותפים חדשים.

EmGee

New member
צ'ולו מפיק והוא תאמת די טוב בזה

מי אתה חושב הפיק את ישראלים עצבניים? או מי הפיק את מיקרופון למקסימום 1+2? ויש לו גם הפקות לסאבלימינל.

גרוועע

New member
אז בוא אני יתקן אותך

צ'ולו לא הפיק את ישראלים עצבניים מבחינה מוזיקלית הוא רק עשה קוצ'ינג ואסף את הטובים ביותר על רוב ההפוקות המוזיקליות בישראלים עצבניים אחראי אדי סומראנג במיק' למקס' 1,2 ישנם מספר מפיקים כגון: דיגיביט סבא ג'ון ועוד נמרוד רשף והרבעיה הפותחת התחילו לעבוד איתו רישמית כשהם פתחו את יאגא סבבה...וזה הכל בדוק

EmGee

New member
אתה לא בדיוק סותר את מה שאמרתי

צ'ולו לא הפיק לבד את הדיסקים האלה אבל עשה חלק נכבד ביותר מהם, ולמי שאמר שהוא נדחב-מה הקשר? הוא עדין המפיק בפועל. כשצ'ולו עבד לבד לא היה סיבה לקרוא לזה ככה. אבל מהרגע שהוא התחיל לעבוד עם שותפים אז הם קראו לזה "אולפי יאגא".

the xecutioner

New member
תאמת

שצ'ולו לא הפיק הרבה במיק למקס 1+2 וישראלים עצבניים אדי סומירן הפיק הרבה, סאב הרבה, לא זוכר עוד אבל יש פרוט בכל דיסק

hh girl

New member
תודה רבה רבה

אבל עכשיו אני עוד יותר מבולבלת. שמעתי על צ'ולו הרבה דברים טובים וגם על הרבייעיה הפותחת אבל שמעתי שהם לא עובדים יותר ביחד. זה נכון?

למעלה