בתור מעריץ TOOL שרוף. הם נשמעים לי כמו TOOL רק בלי הקטע של לקחת הכל עד הסוף, בלי הציניות, ולמען האמת, הלי הרבה עניין. אם את לא מכירה את TOOL, אני ממליץ לך לשמוע אותם דחוף, מפני שזה בעצם מיינארד ג´יימס קינן, הסולן של פרפקט סירקל. ואגב, פרט טריוויה מגניב שאני אשאל אתכם: דני קארי המתופף של TOOL היה המתופף של איזו להקת עבר ומה שם הלהיט הכי גדול שלהם?
אז סתם לידע כללי, דני קארי, היום מתפקד בתור המתופף והיוצר המרכזי של TOOL, אך לפני זה תפקד בתור המתופף של הלהקה GREEN JELLO יכול להיות שהם זכורים לחלקכם בשל הלהיט הגדול THREE LITTLE PIGGIES "LITTLE PIG, LITTLE PIG, LET ME IN..."
בטח שאני מכירה את TOOL... מהם הגעתי לפרפקט סרקל שאני כל כך אוהבת. נו בדיוק אני שומעת את הדיסק עכשיו... פרט נחמד: אני אוהבת את השיר JUDITH... למה זה גם השם שלי וגם כמעט (בעקיפין כמובן...) מדבר עליי...! אה ועוד דבר אחד מיינרד הוא האיש הכי כלי בעולםםםםםםם ללא ספק. אוהבת אני, ג´ודית. תמשיכו לכתוב לי על TOOL... זה נחמד לי.... A PERFECT CIRCLE RULES!!
ל-TOOL יש 4 אלבומים. * Opiate * Undertow * Lateralus * Aenima אני אישית ממליץ לך לשמוע את האחרון שהזכרתי(AENIMA) כי הוא פשוט מדהים. כולו. שירים מומלצים ממנו הם: aenima,eulogy,H,forty six &2
לייטרלוס. פשוט יצירת מופת שצריכה להוות דוגמא ללהקות אקספרימנטליות אחרות.. קשה להמליץ על כמה שירים מהם כי הוא די מחולק(תשמעי תביני) אבל תנסי את schism the grudge the pationt
דומות מאוד בסגנון. הסולן באמת ענק ויש לו קול מאוד מיוחד. הקטע בטול שהם באמת הולכים הרבה יותר רחוק בקטע האפל והמוזר. איכשהו אני רואה בשירים של פרפקט סירקל יותר שירי אהבה שכאלו. אם אפשר עזרה קטנה: מחפש תמונה קצת של חברי טול או פירפקט סירקל. ממה שאני הבנתי לפחות חברי להקת טול לא אוהבים במיוחד להצטלם ובגלל זה כל הקליפים שלהם ככ מוזרים.