מחפשת מעיל דומה

T i k t a k i t

New member
מחפשת מעיל דומה

לזה של קאסטרו -לינק למטה -אבל במחיר זול יותר ורצוי גם בלי הפרווה ... http://www.castro.co.il/1228-he-p17494-v17573-r1/Castro.aspx תודה מראש

miriti83

New member
ראיתי אחד דומה בהוניגמן

המחיר שלו לא נמוך בהרבה- 400 ש"ח, אבל אם יש לך לאומי קארד, יש מבצע שבו את קונה ב- 300 ומשלמת 200, אז המעיל יוצא לך 300 ש"ח והוא בלי פרווה

נופ ר

New member
לא להתקרב להוניגמן

אם יש פגם בבגד, הם שולחים אותו לשירות לקוחות ועוברים חודשים עד שבכלל מקבלים את הכסף בחזרה!!! זה קרה לי עם מעיל שבווי 450 שקל שלבשתי לשעתיים בלבד ויום אחרי מיד חזרתי לחנות והראתי למוכרת את הקרעים הגדולים שנוצרו בתפר בין השרוול לשכמות!! הבד ממש נפרם שם!!! עברו 3 חודשים עד שבכלל הסכימו לתת לי זיכוי ועוד חודש עד שקיבלתי בדואר צ'ק פחות 50 ש"ח ומערך המוצר!!! אני לא אומרת שהאיכות שלהם לא טובה, הרי בגד יכול להיקרע או להיות פגום מהמפעל, הבעיה היא השירות לקוחות שלהם והטיפול האיטי! הם שולחים את הבגד ל"מעבדה" ושם בודקים אם באמת הפגם הוא מהחולצה או שהלקוחה עשתה אותו בשוגג!!

Fun Fair

New member
בשנה שעברה רכשתי בדיוק כזה ב...תמנון.

עלה 149 ש"ח לפני הנחות.

T i k t a k i t

New member
ואללה??? מעולה ../images/Emo13.gif

יש לי מעיל קצר יותר מתמנון שעלה מחיר 50 שח -סוף עונה , והוא מחזיק מעמד מעולה, כביסות והכל. מקווה שיש להם את הדגם הארוך יותר גם השנה. לא הצלחתי לאתר אחד באתר שלהם יש המלצות על סניפי תמנון עם מבחר טוב באיזור פ"ת-הוד"ש-ת"א?

Fun Fair

New member
יש את הסניף בסנטר, שאני

לא ממש אוהבת. במקומך, הייתי מרחיקה עד איזור הקניות בגעש- ששם החנות גדולה ומרווחת

T i k t a k i t

New member
געש זה בלתי נגיש לי מדי../images/Emo4.gif

טוב, אבחן את הסניפים באיזור ונראה
!

למעלה