מחפשת מסעדה

מחפשת מסעדה

באזור תל אביב, לחגוג יום הולדת לאימי, ל9 אנשים..משהו נחמד ולא יקר מידי. אשמח להצעות

neta2

New member
מה אתם אוהבים לאכול?

סיני, יפאני, איטלקי, צרפתי, חלבי, בשרים?? יש לי מגוון של המלצות, רק בערך מה הכיוון.. אם אתם בעניין טעים ולא מוגדר אז אני ממליצה על "סטפן בראון" ברחוב אלנבי בת"א, היינו שם לא מזמן כל המשפוחה ומאד נהנינו. מזל-טוב

נראה לי בכיוון של

צרפתי/ או בשרי/ או כללי... לא יפני/סיני חשבתי אולי על מיקה? שמעתי שיש שם עסקיות גם בערב? ומה דעתך על פפאגיו?

neta2

New member
פ]פגאיו לא משו../images/Emo4.gif אבל.........

צ'ימיצ'אנגה בהחלט כן! בפאפאגיו בקרתי פעמיים, ובשתיהן לא נפלתי מהכסא, גם קצת רועש לטעמי, בעיקר אם מדובר ב- 9 אנשים. צ'ימיצ'אנגה- אני מאד אוהבת, אוכל מעולה, בשרים כמו שבשר צריך להיות! ב"מיקה" עסקיות יש בצהריים, לא יודעת אם יש דילים בערב, אולי.. בכולפן, מיקה נהדרת. אם כי, חברתי היום אמרה לי שהמקום מעט התדרדר באיכותו.. אז אולי צריך לבדוק שוב.

מממ..חניה זה לא שיקול ומה עם קופי ב

בר שלא מפסיקים להלללללללל...זה מתאים? נדמה לי שהייתי שם בארוחת בוקר אבל מממש ממש מזמן.

neta2

New member
פה תמצאי רק תשבוחות על "קופיבר"

בהחלט מקום נפלא! אבל רציתי לגוון לך

meravbr

New member
קופי בר מומלצת ביותר לארוחות

משפחתיות - יש בשר (המבורגרים וסטייקים משובחים), פסטות, מנות צמחוניות, קצת דגים ופירות ים וגם תפריטי ילדים (שניצלים, ספגטי ברוטב פשוט כמו שילדים אוהבים). מומלצת בכל פה (תרתי משמע
)

Lear22

New member
ברור שהקופי...

כמובן שמסכים עם בת בריתי לקופי בר מירבי. טווח המחירים שם הוא מאוד משתנה ממנות עיקריות ב50 שקל - המבורגר וכאלה - עד מאה שקל לפילה הכי מושלם בעולם. נטע, צ'ימי זה באמת אחלה מקום, אבל י-ק-ר בהרבה. בהרבה מאוד

neta2

New member
ייתכן שאתה צודק ליר, אני הוזמנתי

לארוחה מעולה שם ולא הבטתי בחשבון
אבל חשבתי שיהיה נחמד לגוון את המלצתינו

Lear22

New member
סתם לידיעה

עד לפני זמן לא רב היתה פה בפורום "מלחמה" על המסעדה הטובה ביותר בין צ'ימיצ'נגה לבין הקופי בר... לדעתי הקופי לקח בגלל הרבגוניות שיש בו, ובאמת טווח המחירים שנותן לך גם מצד אחד לשבת ולהוציא פחות ממאה שקל (נגיד לחם לראשונות שתיה והמבורגר) וגם ללכת על כל הקופה ולאכול כמו מלך (נגד מח עצם שתיה פילה וטירמיסו)

liti

New member
ה"מלחמה" הזו היא היסטוריה

צ'ימיצ'נגה לא הוזכרה פה בפורום כמה חודשים טובים. לא שחלילה זה מצביע על איכותה, אך הסיבה שליר נתן (המחיר) בהחלט מסבירה את הירידה בפופולריות שלה.

למעלה