מחפשת מסעדה בירושלים

yuval19811

New member
מחפשת מסעדה בירושלים

שלום, אני מחפשת מתנה מקורית (או לא) לחתונה- ארוחה זוגית במסעדה. הזוג גר בירושלים ומצאתי באינטרנט רשימה של עשר מסעדות רלוונטיות. אם משהו מכיר, יודע, שמע או אכל בהן אני אשמח לשמוע. אני מחפשת משהו טוב ורומנטי (הזוג אינו אוכל כשר ) * דארנא - מסעדה מרוקאית (נראית טוב בתמונה...) * המטבח של רמה * אדום * ג'ריקסולי * טאקו טאקו * יקימונו * לה גוטה * לה רג'נט * פינק * צ'לו תודה !

אהד63

New member
נסי את סול טפאס בר

פרסמתי לפני יומים ביקורת על ביקור שם. בשעות הערב המקום יכול להיות רומנטי מאוד והאוכל בהחלט שווה.

יובל 42

New member
מתוך הרשימה שפרסמת - צ'לו ובגדול

מסעדה איטלקית נפלאה וקטנה (6 שולחנות) לא להסתכל בתפריט. המלצר יספר לכם על המיוחדים של היום ואלו מנות שבדרך כלל לוקחות בגדול (אם כי גם במנות "הרגילות" יש להם סקלופיני נפלא ברוטב מרסלה או ברוטב לימון) בשבילנו זו "מסעדת הבית" לפחות 4 - 5 פעמים בשנה כך שההמלצה מתבססת על יותר מביקור אחד. 3 מנות מלאות (אפשר להסתפק בשתיים) + יין יסתכם ב-350 - 400 ש"ח לזוג.

אהד63

New member
כתובת טלפון נמשהו

יובל נשמע מגניב יש כתובת וטלפון? לתאבון אהד 63

יובל 42

New member
אכן מגניב

המסעדה נמצאת ברח' בן סירא לא יודע מספר (רח' בן סירא מתחבר לרח' שלומציון המלכה איפה שנמצא סול טאפאס בר שאותו היללת) כך שזה בדיוק דקה הליכה משם. ב-144 יתנו לך טלפון אם תגיד מסעדת צ'לו ברח' בן סירא.

למעלה