רינת../images/Emo140.gif
שלום, לגבי הטי צ'י- "נראה לי רגוע מדי" זו תחושה סובייקטיבית,עבור אחד טי צ'י זה המקום האופטימלי לרוגע,ועבור אחר זה לא. כל אחד מחפש את מה שמתאים עבורו, ולכן לא תוכלי לדעת אם זה רגוע עבורך ולא מתאים לך,אם לא תלכי לשיעור ניסיון,רק אז תוכלי אולי לומר ניסיתי ולא אהבתי. אם את רוצה לפרוק אנרגיות וללמוד טכניקה,ייתכן שטי צ'י לא מתאים עבורך,ושוב זו הנחה שלי בלבד. אני אישית לומדת בארניס שזו אומנות לחימה פיליפינית שמשלבת סכינים,חרבות ומוטות, שם אני פורקת אנרגיות לומדת טכניקה בזמן יחסית קצר, ולמרות שזו אומנות לחימה פחות "רוחנית" (הכוונה היא דינאמית מאד,אנו לא עושים מדיטציה לפני השיעור וכו..) אני מאד מעשירה בה את הנפש ואחרי כל שיעור מבחינה נפשית אני מרגישה רגועה יותר לעומת תקופות שעשיתי יוגה, רייקי, או כל סוג אחר של שיטה שמעשירה את הנפש. לכן, עלייך ללכת לשיעורי ניסיון, לחקור, לנסות קצת,ואז למצוא את המקום ששם משלב את כל אשר את מחפשת, ולדעת שהדברים שמביאים אותך לרוגע נפשי- לא בהכרח מרגיעים אדם אחר. בהצלחה בחיפושייך
אשמח לראות אותך בשיעור ניסיון בארניס-המקום המושלם עבורי בכל אופן, לפריקת אנרגיות,לימוד טכניקה,העשרת הנפש, ובכלל אווירה מקסימה,חברה נהדרים ומורים מקצועיים ומובילים בתחום.