מחפשת מילון יפני

Mor L

New member
מחפשת מילון יפני

אנגלי-יפני או עברי-יפני זה לא משנה לי התקשרתי לכמה חנויות ספרים כמו סטימצקי וצומת ספרים ויש להם או שיחות שזה משפטים שלמים למטיילים עם דיסקים לשמיעה, או מילון כתוב ביפנית ואנגלית אבל לא רשום איך מבטאים את המילים, אז שניהם לא עוזרים לי. אם אתם מכירים מקום שמוכר מילון טוב עם איך שמבטאים את המילים ביפנית בבקשה שיודיע לי. תודה!

JPing

New member
יש מספיק חנויות

באינטרנט :) *דבר ראשון אני יוצא מנקודת הנחה שאת לא מתחילה ושיש לך ידע מספיק ביפנית ושאת יודעת איך לעבוד אם מילון יפני-אנגלי. בעקרון אם את לומדת יפנית את צריכה יפני-אנגלי ולא אנגלי-יפני ( לרוב את מחפשת מילים שאת לא מבינה ולא איך אומרים משהו) ולכן אני ממליץ על Kenkyuusha's super J-E,יש במילון 480,000 מילים והוא די מיועד למתרגמים ,אבל אם קצת אימון הוא גם מעולה לאלו שלומדים . יש גם מילוניות יפניות-אנגליות-יפניות אבל הם יקרות יותר ( ובמקרה שאת רוצה אותם מומלץ שלא תילכי על אילו שמכילים את המילון הנ"ל כי הם מיועדים למתרגמים וצריך ידע רחב ביפנית כדי להסתדר איתם { המדריך הוא די ארוך וקיים רק ביפנית}) בכל מקרה הם עולים הרבה כסף ולכן אני ממליץ לקנות קודם כל מילון יפני-אנגלי :).

GnomeBubble

New member
יש מילונים באינטרנט

אני לא בטוח אם זה מספק אותך או שאת מעדיפה מילון מנייר (או מילונית אלקטרונית) שאפשר לקחת לכל מקום, אבל באינטרנט יש מילונים טובים במקרה שלא ידעת. אין באף מילון יפני שאני מכיר סימון הגייה (איך מבטאים את המילים) כי פשוט לא צריך. ההירגאנה משקפת באופן מדוייק כמעט לחלוטין את ההגיה, ואפשר ללמוד אותה בפחות משבועיים. למילונים באינטרנט יש קישורים בפורום דרך אגב.

JPing

New member
ברור

שיהיה כתוב בהיראגאנה את ההיגוי ולא בסימנים פונטים ( איך שלא קוראים לסימני ההגיה הבינלאומים :|)

barlevy

New member
אני קניתי מילון ב

סטימצקי דיזינגוף תל אביב -מילון כיס COLLINS שמרה גם איך לבטא את המילים מילון אנגלי-יפני -80 ש"ח

Mor L

New member
תודה רבה

אני מחפשת מילון שאני יכולה לקחת איתי ולא במחשב ולא מילונית ממחושבת. האמת שאני די מתחילה ביפנית ולא מכירה את רוב השמות וההסברים שנתתם ולכן מעדיפה מילון שאומר איך הוגים את המילים במקום לקרוא אותם ישירות מיפנית. תודה בכל מקרה.

למעלה