מחפשת מייבש טוב :)

לייאןן

New member
מחפשת מייבש טוב :)

היי כולן, יש לי את המייבש של בוקי סטייל והוא מעולה אבל שעושים ציור או משהו אז לפעמים הוא מורח אותו.. רציתי לדעת אם יש מייבש טוב שניתן להשיג בארץ, כי עדיין לא עשיתי בעבר הזמנה מחו"ל למרות שאני רוצה אבל בנתיים אני מסתפקת במה שיש בארץ חח מקווה שתוכלו לעזור :)

צונית

New member
מייבש של WOW

מעולה שבמעולים! ואני השתמשתי עד עכשיו במייבש של "פושה" שנחשב לאחד הטובים שיש.

לייאןן

New member
אוקי אני ינסה :)

הוא לא מוריד את הציורים או נגיד עם עושים פרנץ' אז נשאר כזה סימנים שמורחים אותו אחרי 2 דקות בערך ? חח

לייאןן

New member
בנות אתן יודעות איפה ניתן להשיג טופ מאט?

ואם מישהי מצאה, אז איפה ובאיזה מקום ? אני גרה באזור המרכז אז באזור או משהו אני פשוט מתה לטופ כזה! :))

Osnatz1

New member
מישהי כאן רשמה שהיא ראתה את של אורלי

אישית האמת שלא יצא לי לראות אותו בסניפי סופר פארם שיצא לי לבקר בהם, אבל לפי הכרטיס האישי את מהמרכז ויכול להיות שיש שם מבחר גדול יותר מאשר באיזור הדרום..

noash5

New member
גם אני חיפשתי

לא מצאתי בסופר פארם בקניון הגדול בפ"ת וגם לא בקניון איילון... אם את מוצאת תעדכני! =]

SuSuzi

New member
טופ מאט

אמנם זה לא ייעודו המקורי, אבל השלב הראשון בצמד המחזקים של ניילטק עושה את העבודה...

angell4

New member
הוא טוב מאוד

אני מורחת אותו תמיד 5 דקות אחרי שסיימתי למרוח את הלק ולא ישר. ואז אין סיכוי שהוא ימרח

G r o k e

New member
../images/Emo45.gif לגמריי מסכימה

מעולם לא היה לי מייבש עד שניסיתי את זה של וואו, ומה אני אגיד... וואלה, אם לא יוציאו אותו מהשוק לעולם (!) אז לעולם (!) אני לא אחליף אותו

Osnatz1

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

מרחתי אתמול שלוש שכבות של לק 20 דקות לפני שהלכתי לישון וקמתי בלי שום סימני מצעים על הציפורניים תודות למייבש הזה! והוא כלכך זול שזה פשוט כיף.

למעלה