מחפשת מידע על...

redeyes

New member
מחפשת מידע על...../images/Emo68.gif

אני מחפשת מידע על R1 אני רוצה לתת לעצמי מתנה ליומולדת... כל היודע על מקום המצאו של חבוב כזה למכירה שיצור עימי קשר ויתן י פרטים תודה לכם חברים.... יאללה בכיף תיזהו בדרכים חלקלק משהו . אני לא הייתי מציע בכלל לירושלמים שבינכם לצאת מן המיטה אז חורף נעים אוהבת אותכם אל תשכחו לשתות הרבה וודקה- זה מחמם משהו...אבל! לא שותים ונוהגים זה מאוד לא בטיחותי אז תימצאו מישהו לחבק בלילות הקרים ותזכרו שהחיים קצרים צריך לאהוב ...

ixmix

New member
אז R6 עולה 228 ש"ח או 44 ש"ח?

כן, כן, עשיתי את החישוב לבד...

barakhalla

New member
רגע רגע...

אני מתפלא עליך כרובי... אתה ממליץ לה על R1 ?? קודם כל שתקנה איזה GS או דו"ש רגוע... לאט לאט עם הזמן... R1??

R-o-i

New member
רוצה מתנה ../images/Emo35.gif

אם את מספיק מהירה להגיע עד יום חמישי לבת-ים יש לי איזה R1 שבניתי מנייר העלתי מספר פעמים הודעה בקשר ללמסור אותו ולא הייתה היענות... רוצה מתנה ממני ליום הולדת ? רועי

R-o-i

New member
דרך אגב,

אם תירצי, שלחי מסר יש לי כמה חלקים שאני צריך להדביק,
רועי

Be Izi

New member
שלא תעזי לקחת את האופנוע הזה../images/Emo70.gif

אני מכיר אותו מקרוב, יש לו בעיות קשות בשלדה היא צריכה ישור וגם המזלג הקידמי עקום.

redeyes

New member
קיפולי נייר

לא ידעתי שבחור קשוח וגברי כמוך מתעסק בקיפולי נייר ואם אני נשמעת בוטה זה רק בגלל שמאוד מאוד נעלבתי מההתקפה הנגדית שהלכה פה ... אני רוצה נקמה זה לא יעבור בשתיקה אני יודעת איפה אתם גרים ואני אבוא אליכם בלילות...

R-o-i

New member
את מוזמנת לבוא אלי בלילה ../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif

redeyes

New member
בת ים ניו יורק

תקשיב בחור בשביל אופנועים יורדים על הברכיים לא בשביל בחורים if you know what i mean חוצמזה אני שרוטה ואלימה אז בת ים לא מפחידה אותי בת ים צריכה לפחד ממני

למעלה