מחפשת מידע על 2 דיסקים

טליה ג

New member
מחפשת מידע על 2 דיסקים

ידיד שלי מגרמניה שחובב משום מה את הקדם אירוויזיון הישראלי ואוסף את הקדמים מחפש את הדיסק של קדם-אירוויזיון 92´. הוא טוען שזה הקדם הראשון שיצא על דיסק ב"הד ארצי". בנוסף הוא שואל אם להקת "עדן" הוציאה עוד דיסק מאז יום-הולדת ואיפה אפשר להשיג אותו. ידוע לי שהם הוציאו עוד דיסק של שירים מזרחיים אבל אין לי מושג איך קוראים לו. אולי מישהו יכול לעזור לי ב-2 הנושאים. אם יש למישהו את 2 הדיסקים או אחד מהם והוא מעוניין למכור, אני אוכל ליצור קשר בינו ובין הבחור הגרמני, כדי שתוכלו לתאם את זה ביניכם. בתודה מראש טליה

אהוד_

New member
טליה, יקירתי, מה יש לך עם גרמנים?

רוצה להקים מועדון ? :) המממ....אכן, יצא דיסק קדם 1992 והוא היחידי שחסר לי, מה שכן יש לי את כל השאר כולל התקליטים וקדם 2001 על דיסק עם גרסאות סטודיו ראשוניות, "אין דבר" שם, נוראי מהרגיל, מי האידיוט ששם שיר כזה בקדם, טוב, נו בזכות הכותבים...

טליה ג

New member
אני משתתפת בפורום אירוויזיון גרמני

וכך יצא לי להיות בקשר עם הרבה חובבי אירוויזיון גרמנים. אני ביחסים מצויינים עם כולם והם מאוד שמחים שאני מעדכנת אותם בכל חדשות האירוויזיון הכי "חמות" של ישראל. יש שם רק אנטישמי מסריח אחד, שמדי פעם נזכר לפתוח את הפה המלוכלך, אבל ממנו אני פשוט מתעלמת. גם בפורום Euronet יצא לכולנו להיתקל במספיק הערות אנטי-ישראליות משוודים, אנגלים, יוונים וכו´ ודווקא לא מגרמנים. צריך לענות להם בקצרה או פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה. ובהמשך למה שסיפרתי לכם על ההצלחה של "מוטי" אצל הגרמנים, אוסטרי אחד היה בטוח שזה שיר טורקי!

אהוד_

New member
אה!, אני כותב גם ביורונט

ונתקלתי בכמה הערות לא נחמדות בכל אופן, אני תמיד עונה והסברתי להם את המצב שהם סתמו את הפה והם הבינו קצת יותר מי אלו המנהיגים הפלסטינאים

אייל_18

New member
צריך לענות להם?

אני דווקא התרשמתי שהם לא מתייחסים ברצינות ל"הודעות הסבר" ביורוסונג. ההסברים נראים לי מיותרים, כששום דבר לא יכול לעמוד בפני הזיכרון של האירופאים מלפני 14 חודשים של ילד בן 13 עומד מול טנק צבאי... מה לעשות, שהתפיסה שלהם היא ש"יש בעיות שם במזרח התיכון", והעניין שלהם בזה מתחיל ונגמר בריפרוף בעיתון היומי, להגיד כמה זה נורא - ולעבור למוסף ספורט. אנשים מגיבים רק לדברים מזעזעים. כשתספרו להם שהרשות הפלסטינאית ביימה סרט שבו מראים ילדים על שולחן ניתוח, מפרפרים ורועדים, כי ישראל "הרעילה אותם בגז" אז זה יעניין אותם. או אולי - שישראל זורקת ממתקים מורעלים ממטוסים, כדי לרצוח ילדים חפים מפשע? או אולי שנשק שישראל העבירה לרשות הפלשתינאית "מצא את עצמו" בשימוש כנגד ישראל? חבל שהם לא מבינים שמהמיסים שהם עצמם משלמים, הממשלות שלהם מעבירות כספים לרשות הפלסטינית, והכסף הזה הולך לכיס הפרטי של אנשי הרשות. אולי כשהם יבינו את זה - משהו יתחיל לזוז אצלם. עד אז, נראה לי שחבל על המאמץ.

טליה ג

New member
אני פשוט פניתי למנהל האתר

בפורום הגרמני שבו אני משתתפת, אותו אנטישמי מסריח (שבסוף הסתבר שהוא בעצם חצי יהודי!!!) המשיך עם ההערות האנטי ישראליות הארסיות שלו וגרם לאווירה לא נעימה בפורום. בסוף פניתי למנהל האתר שהוא יווני שחי בגרמניה ומאוד מאוד אוהב את ישראל. הוא פנה אישית אל אותו בחור והבהיר לו בעדינות שיעוף לקיבינימט, ואח"כ הוא פשוט מחק את כל ההודעות הפוליטיות והודיע לכל הגולשים שהודעות פוליטיות מעכשיו אסורות. נכון,זה לא בדיוק דמוקרטי, אבל כשמנצלים את הדמוקרטיה ואת חופש הביטוי בשביל להסית זה כבר לא בדיוק חיובי. ראיתם בדיוק מה קרה לאמריקאים מרוב דמוקרטיה והעלמת עין מגורמים קיצוניים...

למעלה