מחפשת מידע על קרובים.

LADAAT

New member
מחפשת מידע על קרובים.

שלום, אני מחפשת מידע על קרובי משפחתי מצד אבי.הורי אביו של אבי, וייס שאול ופייגלה,והורי אימו של אבי-וייס שמעון ושרה , דודיו: וייס דוב ו-וייס צבי,וייס מרצי ועוד שאיני יודעת כרגע. הם חיו בסלובקיה בעיירה דונייסקה סטרדה. סבי וסבתי : ישעיהו וקלרה וייס היו כנראה היחידים מהמשפחה ששרדו את השואה. מידע אחר אין ולא ברור אם היו מהמשפחה שאכן שרדו דבר אחד ידוע על איזה דוד רחוק שהיה חיי בשוייץ -וקשר לא היה איתו מעולם... אשמח מאוד לגלות שיש מישהו שחושב או בטוח שהשמות מוכרים לו , או שחושב שיוכל לעזור בנושא...

חוה3

Member
ברוכה הבאה מספר שאלות

אשמח לנסות לסייע אך, אני זקוקה לשמות הלועזיים של בני המשפחה ולפחות בני כמה היו ( גם אם לא ידוע תאריך מדוייק אלא שנה פחות או יותר). לגבי וויס שמעון ושרה - האם ידוע לך מה היה שם משפחתה של שרה לפני נישואיה לשמעון? כמו כן רצוי לאיית את שם המשפחה בלועזית האם הוא מאויית WEISS או WEISZ.

LADAAT

New member
לחוה3

אני צריכה לבדוק את כל הפרטים האלה , אבל אברר עם אבא שלי , בתקווה שיוכל לספק לי את כל התשובות לשאלות אלה.. אם בנוסף הוא יסכים להעביר לי תמונה של חלק מבני המשפחה זה גם יעזור? תודה לך על ההתייחסות אחזור אלייך עם תשובות!

חוה3

Member
שלום שוב , אני יכולה לנסות למצוא

מסמכים שקשורים למשפחה . משפחת סבתי גם מאותה עיירה ולכל אחד מאחיה היו שנים שלושה שמות לפחות ולכן צריך לנסות למצוא מידע בדפי עד .האם מצאת דפי עד הקשורים למשפחה? שם המשפחה הוא מאוד נפוץ ולכן כל פרט שתוסיפי יעזור. מומלץ לקרוא את המדריך בצד שמאל באדום ולהתמקד בסעיף חמש ובקישור בו. לגבי תמונות רק אם מישהו היכיר אותם יוכל לעזור והסכוי שזה יקרה הוא די נמוך לצערי, אבל לנסות תמיד כדאי.

למעלה