מחפשת מחשב עבור מטופל

נוריה

New member
מחפשת מחשב עבור מטופל

אני מטפלת באדם בשנות השלושים לחייו, שהיה בעברו סופר סת"ם. הוא כתב בעבר גם ספרים רגילים אך הפסיק עקב "עווית סופרים". כיום הוא לאחר תאונת דרכים קשה. אחת הדרכים היחידות להתרחק קצת מהכאבים שמציפים אותו ולמקד את תשומת ליבו בדברים אחרים מהפגיעה שלו הינה ע"י חזרה לעיסוק קודם - והוא אכן מעוניין לחזור לכתוב ספרים אולם הוא חייב מחשב. מצבו הסוציו אקונומי אינו מזהיר אך הוא יוכל להשקיע קצת (1000-2000 ש"ח). היכן אוכל למצוא לו מחשב בזול הכולל תוכנת WORD ומדפסת? תודה מראש על כל עצה

שרון ק

New member
בלוח קח-תן של עיתון "העיר"

יש מדור של מודעות למכירת מחשבים משומשים. זה מאנשים פרטיים. הלוח נמצא בדפים האחוריים של העיתון.

Noga Avni

New member
השאלת מחשב

אני נמצאת כרגע באמצע תהליך של השאלת מחשב מיד שרה בירושלים (פיקדון של כ - 700 ש"ח). האדם שאחראי על פרויקט השאלה הוא מר אלי מנגן 426601 - 054 הפרויקט, לפי הבנתי, בתחילת הדרך ועדיין לא קיבלנו אישור, אך בעיקרון צריך דו"ח עו"ס והמלצה שלנו. בהצלחה.

רכישת מחשב

יש מקרים שגם ביטוח לאומי משתתף ברכישת מחשב עבור משתקמים. צריך לנדנד אבל בסופו של דבר הם משתתפים ברכישה.

מצורף אתר הפורומים בתפוז

שווה להכנס לכל/רוב האתרים העוסקים במחשב (יש קוטגוריה מחשבים) ולספר את הסיפור. מי יודע אולי איזה משהו יוכל לתרום לכם מחשב הייתי מנסה גם בפורומים של IOL וכדומה... טל

למעלה