מחפשת מחשב כף יד

תותיתת

New member
מחפשת מחשב כף יד

היי הגיע הזמן להתחדש , יש לי פאלם VX ואני רוצה לשדרג אני מחפשת איזה מכשיר כף יד נוח וטוב - לא משנה המחיר אבל שתהיה בו מצלמה . לא כמו הזייר 7 של פאלם שלא שווה יותר מדי . שמעתי שיש איזה מכשיר עם פלש וזום מישהו יודע על איזה מכשיר מדובר ויכול להמליץ לי

mikeoreli

New member
תשובה

אם אני לא טועה יש שני מכשירי פוקט פיסי הכוללים מצלמה מובנית : המיו 339 של מיטק שנמכר בארץ באמצעות חברת אינטליום. וה XDA2 שהוא גם טלפון סלולארי ואינו נמכר בארץ וכמו כן עולה הרבה מאוד כסף יחסית למכשירי פוקט פיסי בלי תכונת הסלולאריות. ל 339 יש פלאש מובנה, ל XDA2 אני לא חושב שיש ואם יש את תקנו אותי. לעומת זאת לשני המכשירים אין זום אופטי אלא רק זום דיגיטלי (שלא נחשב כזום אלא כהגדלה של הפיקסלים וניתן לעשות אותו בכל תוכנה גראפית).

2cookie

New member
אי אפשר לצפות ליותר מדי מהמצלמות

האלה, אבל המצלמה במיטאק 339 מצויינת ואפילו יש מן "פלאש". מצלמה דיגיטלית אמיתית יש רק בסוני NZ90 הענקי שלא תרצי לסחוב. בקיצור- אני חושב שכדאי לך לקנות PDA נחמד כמו המיטאק 558 ומצלמה כמו הקאסיו ZX4. (שהיא קטנה ואיכותית מאד)

mikeoreli

New member
אם כבר מדברים על מצלמות

אז אני חייב דווקא להמליץ על מצלמה דיגיטלית איכותית של קסיו QV-R4 שגם קטנה וגם איכותית - פלדת אל-חלד, מוח של קסיו ועדשה של פנטקס והתוצרת, התכונות והממשק ממש טובים. אני סוחב את שלי לכל מקום. ועוד דבר מאוד חשוב, היא משווקת ע"י צילומעתיק שכבר דנו בהם לחיוב. ואם כבר עסקינן במצלמות כנסו לאתר www.dpreview.com שהוא האתר בה' הידיעה לצילום ומצלמות דיגיטליות מהכי פשוטות למקצועיות ביותר.

2cookie

New member
EX-Z4../images/Emo3.gif

אני פשוט שכחתי את השם, וכן, זו המצלמה שהתכוונתי אליה. האמת- אני מעדיף את התאומה שלה לבית פנטקס, היא יפה יותר וקטנה יותר- למרות שלא ידוע לי כמה היא עולה בארץ כי היבואן לא דוחף את פנטקס כמו את מינולטה...

shed

New member
---> ואם ממש רוצים לצלול לתחום

תמיד אפשר להעיף מבט ב: http://www.steves-digicams.com/ האתר הכי מקיף שאני ראיתי בתחום הצילום הדיגיטלי ב-6 שנים האחרונות. מבט בסקירה של מצלמה אחת ימחיש את ההבדל בינו לבין אחרים.

ron20

New member
אפשר לשקול גם מצלמת SD

ופוקט בסיסי - יש סיקור של gabimaor בעמוד המאמרים... (היא ללא פלאש)

תותיתת

New member
עוד שאלה

קודם המון תודה על היחס החם והעזרה בשיטוטים שערכתי באינטרנט גם אני הגעתי למכשיר המיו 339 עם מצלמה רציתי לשאול איך הוא מבחינת מחשב כף יד מעבר למצלמה או שהזייר של הפאלם עדיף מבחינת מחשב ומצלמה העדיפות היא למחשב על פני המצלמה או ....שבכלל שווה ללכת על איזה מכשיר של HP בלי מצלמה אנא עזרתכם

תותיתת

New member
תוספת

אני לא רוצה מצלמה בנפרד כי כשאני יוצאת , אז אני סוחבת איתי סלולרי ומחשב כף יד לא אוכל לסחוב גם מצלמה בנפרד , זה גם יראה מגוחך תודה

תותיתת

New member
עוד אחת ודי

מה המשמעות של BLUETOOTH כי ראיתי שבחלק מהמכשירים זה קיים . למה זה משמש ???

ron20

New member
אז ככה...קודם כל קבלי ח"ח על השרשור

לשאלותיך: 1. המיו 339 מחשב כף יד נחמד, יש טובים ממנו, אך הוא יחודי בשל המצלמה. 2. פאלם מול פוקט - מה עדיף
ממליץ לך לדפדף כאן ובפורום פאלם (אנחנו מן הסתם חושבים שפוקט...) 3. לגבי מכשיר בלי מצלמה ... זה כבר עניין של צרכים וההיצע גדול מאד ... אם תרכשי מכשיר שתומך ב SDIO (רוב המכשירים כיום), תמיד תוכלי להוסיף מצלמת SD (היא ממש ממש קטנה בגודל של כרטיס SD + עדשה ובאיכות מוגבלת של מצלמות מובנות) 4. Bloutooth זה התקן תקשורת אלחוט שמאפשר קישוריות בין מכשירים - לדוגמא טלפון סלולר (לאינטרנט), מכשירים אחרים (העברת קבצים כתובות ופגישות) אוזניות וכו ... בגדול זה מזכיר IR רק שלא צריך להיות "קשר עין" בין המכשירים, טווח של 10 מטר, ומהירות גבוהה יותר.

תותיתת

New member
המון תודה

המון המון המון המון תודה נראה לי שאלך על פוקט פי סי רק בשל האנשים המקסימים שילוו אותי לאחר מכן אז ..אני חושבת שאלך על המיו 339 . ושוב תודה לך ( רון ) ולכל השאר

ron20

New member
../images/Emo9.gif פשש, היה שווה לענות ...

אם תקני בסוף מיו 339, אני רוצה התחייבות למאמר התרשמות
עד כמה שאני זוכר אין לנו חבר עם 339. תרגישי חפשי לשאול כי זו קניה שלא עושים כל יום...

תותיתת

New member
סתם התגעגעתי ...

אז באתי היי לכם שיהיה לכם יום נפלא לא חשבתי שיש אנשים כ"כ נחמדים בעולם אהה והזמנתי את המיו 339 עם תמיכה מלאה בעברית - לידיעתכם !!!

2cookie

New member
תתחדשי!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

בחירה מצויינת

למעלה