מחפשת מחסה...

מחפשת מחסה...

כמו ילדה קטנה מחפשת מחסה , כמו על סוס שדוהר מנסה להאחז, הכל קודר , הכל סגרירי , הלב בוכה , רוצה אוויר . פתאום נמאס מהכל , נמאס מאותם אנשים , נמאס מאותם הפנים, נמאס לראות את אותה הדמות במראה , נמאס מהנמאס ופשוט רע . לא ביקשתי הרבה , רק כתף תומכת , רק הקשבה , אבל במקום אני רק בוכה ובוכה , לפעמים אפילו בלי לדעת על מה , האם בגללך חמודה? האם בגלל האהבה? שוב פעם שוכבת במיטה הקרה ופתאום מרגישה שהיא אפילו קפואה , מסתכלת לשמיים , מסתכלת , אבל זאת רק התיקרה . כך עברו להם 18 שנה . אני עדיין שוכבת במיטה הקרה ומסתכלת בתיקרה , מסתכלת וחושבת , אולי החדר הזה , הוא הדבר היחידי , שהיה ונשאר באמת שלי כל השנים . חושבת , ודמעות זולגות על לחיי ... אורית.

פלג^ר

New member
אוריתי מתוקה מכירה את ההרגשה הזו..

אך תיתנחמי בזה שהרגשה זו לא עובדה היא משתנה כחלוף הסערה ואז השקט

פלג^ר

New member
והשלווה תופסים פינה בליבך.החיים..

הן עליות ומורדות.מחר יכול להיות אופטימי אם רק תחשבי חיובי.אוהבת

תודה פלג^ר מתוקה....

יש אמת בדברייך...
אורית

פלג^ר

New member
אין בעד מה יקירתי ותמיד תיזכרי את

המשפט הזה לי זה עזר המון.אוהבת מוני

Simply עדן

New member
כל כך עצוב ויפה באותה מידה...

לפעמים כל כך קשה לתת תגובה לשיר כזה כי זה משקף כל מה שהמחבר שלו מרגיש ועובר בחיים, השיר כל כך יפה ועצוב שפשוט אני מזדהה אם כל מילה ומילה שכתובה,אני רוצה לאחל לך רק טוב בחיים ושלא תדעי מצרות ותפסיקי לחשוב שאת לבד כי את לא ויש לך את כולנו , ואם את צריכה כתף תומכת או רק מישהו שיקשיב אז אני פה תמיד בשבילך ואם את צריכה משהו אני לעלום לא אגיד לך לא, יום יבוא ואת תפסיקי לבכות והשמש תזרח מעלייך ותאיר את פנייך ותבהיר את כל עולמך ואת תמצאי אהבה ואת תמצאי אהבה מהר כי את פשוט מקסימה והאהבה תרדוף אחרייך.. אוהבת מאוד ותמיד פה בשבילך דליה

בוביט

New member
טיטול..

הגרשה מוכרת.. ואין לי מילים .. רק יכולה להגיד לך שאני מזדהה..

למעלה