מחפשת ללא מנוח

franko74

New member
מחפשת ללא מנוח

אולי כאן אוכל למצוא את מבוקשי...... מחפשת ללא מנוח תחתונים סקסיות במידות גדולות....(יותר מאקסטרא לארג') אני מרוצה מאוד מתחתוני הסלוגי שלי אבל מדי פעם חוטיני או משהו ממש סקסי יכולים לעשות את עבודה טוב לפחות כמו סלוגי.... הגיע הזמן לגוון אבל אני לא מוצאת :( אולי מישהי תוכל להציל אותי מהסלוגי המאוד שחוקים? תודה אני.

מה זה???

יקירה לא שמעת?!? חוטיני זה אויב העם מספר 2 אחרי הספינינג! (העם שלנו) ואם ילך שם לאיבוד? לכי תמצאי אותו אחר כך! ושתדעי הוא טוב רק אם את לא רוצה להרגיש ת... ברגע שתמצאי אחד צלצלי לימם

Agnetta

New member
תנסי ב"המשביר"

נכון שהסניפים עכשיו על הפנים, אבל לפני כחודש שיווקו שם תחתונים מאוד סקסיים שניקראים תחתונים ברזילאים. כל התחתון היה בתחרה בצבעים מאוד נועזים: אדום, סגול וכד'. התחתון היה מאחור רק חוט תחרה דק ומקדימה הרבה תחרה וזה הגיע למידות של אפילו 3 XL. כמובן שבסניפים של GOLF & CO. ניתן למצוא מבחר לא רע של תחתונים סקסיים במיגוון מידות. לדעתי זאת לא ממש בעייה.

DREAM111

New member
היי לך מחפשת

בוקר טוב. אז יש חנות בראשון שיש לה כל מיני לבנים במידות גדולות ויש לו גם חוטיני במידות גדולות. החנות נמצאת ברח' רוטשילד וקוראים לה כמדומני אקסטזי. יש את הפרטים של החנות בפרטים למעלה את מוזמנת לבדוק.

סקסיית

New member
היי דרים - תיקון

החנות נקראת "פנטזי". והחוטיני שם רק עד מידות 2xl. והתחתונים השלמים זה רק דגם אחד בארבעה צבעים. למרות שבחזיות הם אלופים.

DREAM111

New member
תודה על התיקון אכן פנטזי

לגבי המידות דווקא יש גם מעבר צריך רק להגיד לו והוא מזמין במידות מעבר. אני ממש לא 2X וקניתי.

למעלה