מחפשת ליינר לטארפטנט

ninelives99

New member
מחפשת ליינר לטארפטנט

אם למישהו יש ליינר פנימי למכירה (במצב טוב) לאוהל מסוג דאבל ריינבו של חברת טארפטנט אני אשמח לשמוע הצעות. בקמפינג האחרון הצטברה דיי הרבה התעבות. זה לא עניין של חיים ומוות (וגם לא עד...כדי...כך... משמעותי) אבל אם היתה לי אפשרות הייתי רוצה לנסות ולראות עד כמה יעיל הליינר הזה. ענת

זמי

New member
זה יהיה מעניין

לראות מי כאן מכיר את הטרפטנט. tarptent

ninelives99

New member
ת'כלס...

אני לא אופטימית, אבל היי... לך תדע. זה (ועוד כמה פרסומים באתרים דומים) מה שנקרא לירות לכל הכיוונים!! לפחות אם אני לא ארוויח מזה יהיו לנו יופי של תוצאות ל"ניסוי אנתרופולוגי מרתק"

natyh

New member
מכיר מישהו

שמכיר מישהו ....שתמיד יודע : אליך בונה הראה לנו את ההוקוס פוקוס היד הרושמת על הקיר ...

shaishoo

New member
כמה עולה להזמין מחו"ל ?

סתם מתוך סקרנות איזה דגם יש לך ?

ninelives99

New member
עלות:

זה 30 דולר לליינר ועוד 30 דולר למשלוח לארץ ככה שיש גם תוספת קטנה של מכס. לא סיפור גדול אבל אם אני אוכל להשיג את זה בארץ ממישהו שגם ככה לא רוצה/לא משתמש בשלו זה היה יכול להיות עדיף. והדגם: דאבל ריינבו.

shaishoo

New member
אוקי אז השאלה צריכה להיות שונה

האם יש מישהו שמגיע מארה"ב ולא איכפת לו לסחוב בשבילי משהו :) אני מניח שהמשקל זניח (אחרי הכל אלו אוהלים שאמורים להיות ממש קלים), אני בזמנו רציתי להביא משהו מאנגליה ופשוט פירסמתי בפייסבוק מי מגיע מאירופה (היה משלוח חינם לאירופה) בקרוב ומצאתי צדיק בסדום שהביא לי את זה כי המחיר היה כ50 פאונד ועם משלוח זה הגיע ל100 פאונד

ninelives99

New member
הלוואי והיו לי חברים שטסים לארה"ב

למעשה, הלוואי ואני בעצמי הייתי טסה לארה"ב
בכל אופן, לא הייתי מהססת לבקש אם זה היה רלוונטי... ... ... אולי זה לא רעיון כל כך רע לחכות עם הקנייה הזאת ולקוות שמישהו יטוס בקיץ... גרמת לי לחשוב
רעיון לא רע

sailor

New member
נראה לי שליינר כזה

אפשר ליצר לבד מבד מתאים שאפשר למצוא בחנויות בדים או וילונות.

ninelives99

New member
ת'כלס אתה צודק...

חשבתי על זה כמה וכמה פעמים... זה אפשרי. אבל... א'. זה משימה ללא עצלנים שבניינו... ב. זה להתחיל להסתבך עם מדידות והכנה... שוב, מתאים ללא עצלנים שבניינו. ג. הם עושים את זה כל כך טוב ויפה בטארפטנט... כל דבר יראה מצ'וקמק לעומת שלהם. בכל אופן, זו הדילמה האולטימטיבית. זה כמו- האם להכין כהליה לבד או לקנות אחת... זה פחות או יותר "דילמה" עם אותו משקל. במקרה שלי- כנראה אעדיף לקנות על פני להכין לבד... אבל כן, האופציה קיימת.

למעלה