מחפשת להשכיר דירה

taltaal

New member
אז כנראה שזה לא זה

יש לי עברית קולחת אך לא מושלמת, אני לא מרירה אלא קוטרית :)
טוב נו, אז לא עמדתי בתנאי הקבלה... מיי בי נקסט טיים

שאלות ומענות

את מוזמנת לבדוק עם חברי הקבוצה, לרע המזל אני לא נמנה עליהם.

יש מצב שהפז"מ הנדרש הוא לא מוגבל להולנד, אלא מתרחב לנפת בנלוקס

taltaal

New member
זה לא עושה חשק

להימנות בתור חברת קבוצה. אני אשקול שוב את בקשתי להצטרף אליהם.

smaak

New member
למרות שכינית אותי ממורמרת

הקבוצה סגורה ממספר טעמים, והיא אכן מיועדת לישראלים בבנלוקס.

למה סגורה?

1. לא כולם מעוניינים לעשות לעצמם אאוטינג. זו מסגרת אינטימית שלא כל אחד יכול לקרוא בה ולראות את החיים שלי (לפחות) פרושים בה. הרבה יותר נוח לי.

2. בקבוצות פתוחות אחרות בפייסבוק מגיעים הרבה ספאמרים ובעלי עניין מסחרי ואחר, שאין לנו רצון לשתף איתם פעולה או להיות מוצפים על ידם.

לא כולם מכירים את כולם, אנשים מביאים חברים וחברים מביאים את החברים שלהם. ולפחות במסגרת הזאת, אני יודעת מי קורא את מה שכתבתי.

אין שום קשר למרמור. האנשים שפרשו מכאן פרשו מסיבותיהם שלהם והיו על זה כאן כבר מספיק דיונים, וזה די חורה לי שאתה מתייג אותי ואנשים אחרים שאתה לא מכיר במילות תואר בלתי מחמיאות.

בשורה התחתונה, לא מנענו ואיננו מונעים מאיש להיות חבר בקבוצה, זה פשוט צריך להגיע ממישהו מבפנים כדי שנוכל לשמור על המסגרת האינטימית והנעימה.

smaak

New member
אוי נו, התבלבלתי בינך לבין משה

קבל התנצלות.

אולי נשדרג לך את העבאדי לשטוחים של אסם (קיבלתי היום פשוט חבילה מישראל, ואני רוצה שמישהו אחר ישמין במקומי)

אחת האימהות בשבט היא יבואנית של מוצרי מזון

ישראלים.

אביא איתי כמה דברים על הדרך

התנצלות התקבלה

azardevlieger

New member
זאת הייתה שאלה רטורית אבל את מוזמנת לענות

כי אני תמיד מעוניין לדעת למה. במיוחד לאור העובדה שתקפתי את טאטי בר ולא אותך.

אילת72

New member
בתור מי שמאוד רגישה

לשפה העברית... ולדיוק בשפה בכלל, במאזן הנוחות/האינטרסים ועוד ביטויים שאני בטוחה שהמומחים/יות ללשון כאן מכירים היטב... אין לי ספק שהאינטרסים של כיבוד האחר, חמלה ועוד דברים שמשה תאר כאן יותר טוב ממני, עולים פי כמה וכמה מונים על האינטרס של שמירת השפה התקנית. במיוחד, שיש דרכים אחרות המאפשרות ל"אבירי השפה" לשמור על השפה ובמקביל לשמור על כבוד חבריהם/עמיתיהם לפורום או בכלל. קצת דרך ארץ לא תזיק, גם למשתעממים.

Row123

New member
זה לא העניין בכלל

המטרה פה היא להוציא את התסכול והשיעמום והרצון לגרום למישהו אחר להרגיש אידיוט

הבעיה היא שזה עושה בדיוק את ההפך אבל צריך אינטליגנציה כדי לחשוב מראש על מה הולך לקרות לא?

אילת72

New member
ברור, את צודקת לגמרי,

אבל רציתי בכל זאת לתת קרדיט שאולי באמת השפה העברית היא בנפשן (מה לעשות, זה בד"כ בנפשן ולא בנפשם כאן... ) של המעירות וזה ממש חורה להן, ולהציע איזה סולם לרדת מהעץ הגבוה...

למרבה הצער פורומים יש להם נטיה לתת במה להרבה אנשים להוציא תסכולים ואגרסיות על אחרים - זה הרבה יותר קל להשתלח דרך המקלדת, באנונימיות מסויימת (שגם היא אגב מוגבלת מאוד... לא קשה לזהות אף אחד, גם אם הוא בחר כינוי שלא דומה בכלום לשמו/זהותו) מאשר לעשות זאת פנים אל פנים...

חבל שגם כאן יש מי שמנצל את הבמה הזו להשתלחות והתנגחות מיותרת... אפשר להסתדר ממש מעולה גם בלי זה.

smaak

New member
ההודעה הזו צריכה להימחק

יש בה ירידה לגופו של אדם, ולא לגופו של עניין.

חוקי הפורום וזה..

smaak

New member
חשבתי שאת אמונה על הסדר והשלום

בפורום.
לא מתפקידך להשתתף במריבות ולקחת בהן חלק.

למעלה