מחפשת להקה בשם missflag

anat11rabi

New member
מחפשת להקה בשם missflag

לפני יומים גלשתי באיזה אתר ברשת ושמעתי במקרה שיר שלהם , מעולה בטירוף ואמרתי שבטח הם יצליחו בקרוב בישראל ופתאם חברה שלי אומרת לי שהם ישראליים?!?!?!? מישהו יודע איך אני משיגה עוד שירים וחומר על הלהקה? כי אני אפילו את השם של השיר לא זוכרת חשבתי שבגלל הדמיון בין הלהקות אולי מישהו פה ידע אשמח לכל דבר עליהם , ואם מישהו יודע מתי יש הופעה או משהו? תודה

steelwater

New member
Missflag

היי ענת! הגעת למקום הנכון.
דבר ראשון, לא מזמן פירסמתי פה את המלצת השבוע שלי והקדשתי אותה ללהקה המעולה הזאת. הנה לינק להודעה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=918&msgid=86046802 כתבתי שמה את האתרים של הלהקה אבל אני אכתוב אותם גם פה. האתר הרשמי: http://www.missflag.com/ הדף שלהם ב-Myspace: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=57722468 הם יוציאם או יצאו לסיבוב הופעות בחו"ל עכשיו אבל הם עוד יופיעו בארץ. אני מקווה שעזרתי.

jony543

New member
../images/Emo99.gifמיספלאג../images/Emo99.gif

זה מזכיר לי לבדוק ממה עם הדיסק שלהם אמרו באוקטובר....

anat11rabi

New member
תודה אכן עזרת

איזה מדהים זה שהם ישראלים , אשכרה להקה של חו"ל , נכנסתי לאתר ואני חייבת לציין שהזמר אוהד הילם וגם הבסיסט שי סידה די חמודים :) מקווה שילך להם , ואני אשמע בנתיים בפעם העשרים היום את "הידן טייבס" ביי ותודה

steelwater

New member
נכון שיר אדיר?

אני מאוהבת בו. מהפעם הראשונה ששמעתי אותו אהבתי אותו.

steelwater

New member
אגב אוקטובר

יש לך את האלבום October של U2?
בונא, אנחנו חייבים פורום ל-U2... רועי תעשה משהו בעניין, דבר עם תפוז שיתנו לי לנהל אותו...

jony543

New member
פורום יו2 חובההה

דברי עם תפוז לא נראה שיעשו לך בעיות עם פתיחה מחדש של הפורום

Hangman Jury 87

New member
הוא נפתח פעמיים כבר..

ונסגר פעמיים... לא שווה לפתוח שוב כי הוא שוב ייסגר אני מנחש.. (למרות שאני לא יודע למה פורום של להקה כזאת בכלל לא פעיל)

Roy1232

New member
חח מה אני מקושר להנהלה?../images/Emo3.gif

תגישי בקשה לפתיחת פורום... אני לא יכול כי אני עדיין לא בן 16

terje

New member
YEAH! ../images/Emo13.gif

איזה כיף לראות את זה ... והאתר שלנו כרגע עובד שידרוג קל, עוד כמה ימים הוא יחזור לחיים .. בינתיים יש את המייספייס העמוס שלנן
תקפצו לבקר! וכן , האלבום שהופק ע"י מפיק מעולה מאל איי עתיד לצאת בקרוב, הוא ממש בשלבי סיום - ההוצאה הרשמית נדחית לאחרי הטור בארה"ב.. אי שם לנובמבר! שוב... תודה, וממש כיף לראות זה! אסא

jony543

New member
מוזר לראות אותך לא אדום

[אני קורא בפורום נגנים ] בעצם על מי אני עובד זה פורום גיטריסטים {+2 וחצי בסיסטים וסקסופוניסט] בקשר לאלבום - אני מקווה שזה יהיה לפני האלבום הבא של רדיוהד, ככה שאני לא אתייבש מלא זמן

jony543

New member
ומוזר עוד יותר

ראות הודעה שלך בלי "בקטע הטוב יותר"

steelwater

New member
אאוץ! זה רחוק

אוף איתכם. אנחנו מחכים כבר הרבה זמן... מה תימכרו בהופעות בארה"ב אם זה יהיה אחרי הטור? אה הא! יש לי פואנטה! תקשיבו, אם יהיה לכם זמן בטור אז תעשו מין משהו שראיתי באיזה תוכנית טלוויזיה היום וזה הפך להיות אחד החלומות שלי. תלכו לכל המקומות הכי מגניבים שקרו בהםדברים מגניבים כמו מקומות שדילן הופיע בהם, הנדריקס לקח סמים, שירותים שבואי התחרמן בהם ועוד.
ואיזה כיף שכולכם כותבים פה! כמו שכבר אמרתי, חמודים ונחמדים.

terje

New member
לא כ"כ רחוק!

ואנחנו מוציאים גרסא מיוחדת לסיבוב בארה"ב, מהדורה של האלבום רק לטור.. וההוצאה הרשמית תהייה רק אחרי שנחזור - אלא אם את רוצה לקפוץ ללוס אנג'לס כדי לקנות עותק מיוחד
זה משתלם...

jony543

New member
תשמרו לי עותק מיוחד

אני אקנה אותו עכשיו ואז שאתם תהיו אגדת רוק בעוד איזה 50 שנה אני אמכור אותו באיביי ב 500 יורו!!

Roy1232

New member
חח, ממש יפה בעיני הקרבה שלכם

למעריצים, או אפילו לסתם אנשים שאוהבים אתכם. זה דבר די נדיר. מקווה שתמצאו את הזמן לכתוב אצלנו גם בהמשך.

למעלה