מחפשת לבן טבעי של פרנצ'

מחפשת לבן טבעי של פרנצ'

אני מהסולידיים... משתמשת באופן קבוע באלור של אסי (שקוף חלבי שאנימתה עליו) מחפשת לבן לא טיפקסי, שיראה טבעי לגמרי ולא ורוד. מין לבן צהבהב כזה למרוח מתחת לאלור, כדי לקבל מעין פרנצ' טבעי יותר . יש המלצות?

poynter

New member
לי יש את pearl heart

של ג'ייד, שאני מטורפת עליו בתקופה של הסולידיות שלי הייתי חורשת עליו, נשאר לי חצי בקבוק.. מעניין אם יש לי תמונה שלו... לא מוצלחת כל כך, אבל הנה

תודה, אבל אני מחפשת לבן טבעי לקצה הציפורן...

ני משתמשת ב"אלור" של אסי כבסיס/שכבה עליונה, ומחפשת את הקצה הלבן, אבל שלא יהיה לבן מדי. לבן טבעי ולא לבן של טיפקס, לבן עכור (?)/ צהבהב מעט... למשהי יש המלצות?

lilo4

New member
אולי 310 של קרליין

יש לי אותו ויכול להיות שהוא עונה על מה שאת צריכה מבחינת גוון, הבעיה שאני לא בטוחה עד כמה הוא מתאים בשביל הקצה. הוא מאוד דליל ולא אטום, ואני משתמשת בו בתור בסיס ושכבה עליונה... נראה לי שיהיה ממש קשה לעבוד איתו אחרת. רק טיפ בלי קשר- עדיף לעשות את הפס בקצה הציפורן בתור שכבה ראשונה, ומעליו למרוח את הלק שאמור להיות הבסיס- ככה הוא קצת מעמעם את הצבע הלבן ומטשטש קצת את ההבדלים, וזה נראה יותר טבעי.

זו בדיוק הבעיה..

כל הלבנים העדינים שמצאתי היו דלילים מדי... ותודה על הטיפ - זה מה שאני עושה בדרך כלל.. עדיין הלבן הבוהק של שיק, למשל, מרגיש לי לבן מדי מתחת לאלור..

lilo4

New member
אל תקני את ה-310

כי הוא באמת דליל. אני לא הייתי רוצה לעבוד איתו... אין לי כ"כ רעיונות, למען האמת... אני דיי בטוחה שיש לשיק איזה לק בגוון "לבן מלוכלך" כזה אבל אני לא זוכרת מספרים...

אפשר לערבב לק צבעוני עם הלק הלבן?

יש לי 31 של שיק, אפשר להוסיף לו טיפה של צבע אחר ולקבל לבן עכור יותר? איזה צבע, מישהי ניסתה? וגם - חשוב שזה יהיה גם לק של שיק או שאפשר לערבב מחברה אחרת?

למעלה