מחפשת לאפטופ

spidergirl

New member
מחפשת לאפטופ

שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שיטוט עצבני ברשת וקריאת מדריכים רבים. אני מחפשת נייד כדי לעבוד בסביבה של .net ועוד כמה כלי פיתוח של ג'אווה למשל, ובמקביל גלישה באינטרנט אופיס ומסנג'ר. זה לא יהיה המחשב הראשי שלי ולא ישמש להורדות או לדברים אחרים. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מבית טוב ומחברה שנותנת אחריות בפועל, לא רק על הנייר. הבנתי שאני צריכה דיסק במהירות של לפחות 5400 וזכרון של ג'יגה. על איזה נייד תמליצו? האם המעבדים החדשים של AMD טובים? בתודה מראש, שחר

spidergirl

New member
ועוד פרטים

לא חשוב לי אורך חיי הסוללה כי אני אעבוד איתו בעיקר במשרד. רצוי שלא ישקול המון (אני לא בחורה חסונה במיוחד) אבל רוב הזמן הוא יהיה באוטו אז הוא גם לא צריך להיות קל מאוד. רצוי שלא יהיה עדין במיוחד למקרה של נפילות. ומבחינת מחיר לא הייתי רוצה לעבור את ה- 7000. תודה!

bar666xp

New member
כן AMD מעבדים חזקים וסוף סוף גם לא

זוללי חשמל. זה כבר כמה שנים שמעבדי AMD חזקים יותר אבל הבעיה שלהם היתה בעיקר חום וצריכת חשמל...בהשוואה לאינטל AMD לכאורה נשארה מאחור בתחרות מהירויות השעון של המעבד אבל מי שבדק לעומק היה מגלה כי הפרש הביצועים דיי זניח. ולנייד אם את חושבת על מעבדי AMD בנידים אני מציע לבדוק דרך אתר AMD... את עשויה לגלות שאת לא צריכה מעבד חזק מדי או לחילופין לדעת כמה +- עולה המחשב שאת רוצה ב$. אגב את הFUJITSU SIEMENS AMILO 1630 שלי קניתי בסביבות המחיר הזה לפני כמעט שנה (כולל תיק ועוד כל מיניי הגעתי ל8000ש"ח). היום נראה לי שאפשר למצוא אותו כבר ב5000-6000 אם ביכלל וזאת ביגלל שהמעבד שלו זה AMD ATHLON 64BIT 3200 CLOWHAMER = זללן חשמל. אגב כ.מסך ATI MOBILITY RADEON 9700..עוד לא נתקלתי במשחק שדורש יותר. אהא כמעט שכחתי לינק . (ממליץ לקרוא על AM2 אני לא הייתי מחקה חצי שנה בשביל זה).

אנשים יתחילו לחשוב לרגע, שאני אולי

סוכן מכירות, אך ממש לא
פשוט עוד לקוח מרוצה, של LG
בנוגע לשאלתך, כרגיל, אוכל להמליץ ,כפי שהמלצתי בעבר לאחרים, על דגם LG LS55 גם קל, גם חיסכוני וגם מתפקד מעולה!
ושתראי אותו, תתאהבי בו ממבט ראשון!
(סורי, אם לרגע נשמע כמו הצעת היכרות, אך כך זה באמת)

spidergirl

New member
קודם כל תודה רבה לשניכם

ועוד שאלות ברשותכם: 1. האם האחריות ש- LG נותנת בפועל טובה? 2. עד כמה זה נורא אם הדיסק הוא 4200? 3. מה קורה למחשב LG אם הוא נשמט מידי ונופל על הרצפה? תודה

וואוו, שאלות מפחידות לבוקר שכזה../images/Emo8.gif

אז כך: 1- האחריות של LG בעלת גב חזק, דרך היבואנית הרישמית ח.י.מחשבים. 2- האמת, שלא ממש נורא, המחשבים מאוד חזקים, יחסית, לכן, לא תורגש הבעיתיות של 4200
3- למה לפתוח פה לשטן?! החילזון מהשפן
הכי טוב, מה שמאוד רצוי לעשות, לרכוש במקביל לנייד, תיק חזק ויציב לאכסון ושמירת הנייד

spidergirl

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ויש לי נטיה להפיל דברים. אני תמיד אומרת שאם לא היו מחשבים הייתי מקבלת קצבה על חוסר יכולת לעבוד בעבודה אחרת.

../images/Emo6.gifעלאדבר!../images/Emo140.gif

אגב, המלצה אישית
תפסיקי לחשוב על כך, שיש לך ת'נטיה... הכל בסוף ספיכולוגי, מכניסים לראש יותר מדי דברים, שבסוף זה גורם גם לבעיה פיזית/אמיתית
וכאן תם ונשלם לו שיעור קצרצר במחשבות חיוביות!

spidergirl

New member
אם לא היו לי תעודות על כך...

הייתי חושבת שזה פסיכולוגי
מה שמעלה את השאלה איזה לאפטופ נוח במיוחד לעבודה? כלומר עם לחצנים רכים ומקלדת טובה?

bar666xp

New member
4200RPM זה צוור בקבוק אבל...

תלוי מה מפעילים במחשב. כך שמסכים איתך וחולק כאחד.

למעלה