מחפשת כלב אני מעונינת לגדל גולדן רט ריבר זכר או נקבה
א אירנה3 New member 24/11/03 #2 כנסי נא לקישור.. יש שם גורי גולדן למכירה בלי תעודות וחוץ מזה תוכלי גם לאמץ מארגונים למינהם כמו צער בע"ח או תנו לחיות לחיות וכו'
כנסי נא לקישור.. יש שם גורי גולדן למכירה בלי תעודות וחוץ מזה תוכלי גם לאמץ מארגונים למינהם כמו צער בע"ח או תנו לחיות לחיות וכו'
L LOVE1234 New member 24/11/03 #3 יש לנו גורים מדהימים! נולדו לנו גורים מהממים לפני 10 ימים. האמא גולדנית והאבא שרפיי (יפני) אם תצרי איתי קשר בעוד כמה ימים (כשהם יפתחו עיניים) תוכלי לקפוץ לכאן לראות אותם.
יש לנו גורים מדהימים! נולדו לנו גורים מהממים לפני 10 ימים. האמא גולדנית והאבא שרפיי (יפני) אם תצרי איתי קשר בעוד כמה ימים (כשהם יפתחו עיניים) תוכלי לקפוץ לכאן לראות אותם.
L lilithmm New member 24/11/03 #4 חבל שלא עיקרת בזמן לא חסרים גורים מעורבים בעמותות. מתים שם בסבל ממחלות. חבל. אנא עקרי את הכלבה שלך בדחיפות. ד.א. יש לי פרטים על גולדן צעיר פחות משנה גזעי למסירה, וגולדן שחור עם תעודות, גם בערך בן שנה וקצת.
חבל שלא עיקרת בזמן לא חסרים גורים מעורבים בעמותות. מתים שם בסבל ממחלות. חבל. אנא עקרי את הכלבה שלך בדחיפות. ד.א. יש לי פרטים על גולדן צעיר פחות משנה גזעי למסירה, וגולדן שחור עם תעודות, גם בערך בן שנה וקצת.