מחפשת כלב לאימוץ

מחפשת כלב לאימוץ

שלום שלום לכולכם...
לא מזמן התייתמתי מהחתול האהוב שלי...והגיע הזמן להביא כלב... ולמה כלב? כי אנחנו בתהליכי הקמת משפחה ומשפחה בלי כלב זו לא משפחה!
אנחנו מחפשים כלב מסוג גולדן\לברדור (רצוי בהיר או זהוב) בערך כבן חצי שנה עד שנה (פלוס מינוס לפה ולשם גם תופס)... אם מישהו יודע משהו... אני אשמח לשמוע
בית חם אוהב ומפנק מובטח לשובב המאושר.

אנחנו גרים בקריות אבל מוכנים לנסוע כמעט לכל מקום.

מספר עצות:

1. אמצו ואל תקנו (אני יודע, כתבת את זה בכותרת, ועדיין אני מדגיש את זה, ותיכף גם אסביר מדוע
).
&nbsp
2. מאחר ואתם מאמצים ולא קונים, הכלב בכל מקרה יהיה מעורב. גם אם יראה לכאורה כגזעי, גזעי זה רק כלב עם תעודות, וכזה בדר"כ יימכר ולא ימסר לאימוץ.
&nbsp
3. מאחר והוא יהיה מעורב - קשה לדעת מהו הגזע. ומאחר ואין ממש גזע אלא תערובת של גזעים - אל תתפסו למראה חיצוני ובטח שלא לצבע. חפשו כלב בעל אופי, מזג ובעיקר - רמת אנרגיה שמתאימה לסגנון החיים שלכם. (אגב, גולדנים ולברדורים הם כלבים פעלתניים ונמרצים מאוד. מאוד מאוד. גם מתבגרים מאוחר מאוד. למרבית המשפחות הממוצעות יהיה קשה לספק צרכיו של לברדור או גולדן ממוצע. ועיזבו אתכם סרטים או פרסומות, את זה תשאירו לטלוויזיה
).
&nbsp
4. גשו לכלבייה של "גלבוע אוהבת חיות" סמוך לקריית טבעון (עמותה מומלצת מאוד ומהימנה) או צרו קשר עם נהריה אוהבת חיות ודברו איתם גלויות. ספרו להם מי אתם ומה אורח חייכם ומה אתם מצפים מהכלב, והם ינסו להתאים לכם כלב שיתאים לסגנון החיים שלכם.
&nbsp
כי בסופו של דבר זה הדבר החשוב ביותר - התאמה. חשוב הרבה הרבה הרבה יותר מאשר מראה חיצוני, גודל או צבע. אם הכלב לא מתאים לכם, אם צרכיו לא תואמים את סגנון החיים שלכם (למשל: כלב נמרץ ופעלתן למשפחה שאיננה יכולה לספק לו את צרכיו הפיזיים מדי יום) - זה מקור לצרות צרורות.
&nbsp
5. אם חשוב לכם להצליח באימוץ - קחו איתכם גם מאלף שיעזור לכם באיבחון הכלבים ובבחירת כלב שיתאים לכם ולצרכיכם. אם תרצו אשמח לתת לכם שמות של מאלפים מומלצים באזורכם, כולל כאלה שמקושרים לעמותות ומכירים את הכלבים שם.
&nbsp
בהצלחה!

אפרופו מאלפים...

אז קודם כל מצאנו כלבה מהממת עם אופי שובב ושמח. הכלבה מוערכת כבת שנה וחצי ואימצתי אותה מאיחוד הווטרינרים ליד קיבוץ מענית.
יש לנו בעיה רצינית אחת איתה.. מדובר בכלבה שהיא דיי "בוגרת" וכבר לא גורה. הכלבה הייתה כלבה משוטטת והייתה בהסגר רק כחודש. הכלבה לא מחונכת לצרכים. הקטע הקצת מוזר הוא שהיא עושה פיפי תמיד כשיש מישהו בבית, אין סיכוי שהיא תעשה כשהיא נמצאת בבית. וכם קצת מוזר לי שזה רק פיפי ומעולם לא צואה (ועל זה אני אומרת תודה...)
בקיצור, זה רק כשיש מישהו בבית.
עכשיו אני יכולה לומר חד משמעית- הכלבה מקבלת המון יחס... המון!!!! ואנחנו גם מתפעלים אותה בבית ומריצים אותה מצד אחד לשני עם המשחק הידוע של "תביאי את הכדור"... כמו כן אנחנו מוציאים אותה לטיול 4 פעמים ביום... ובכל זאת.... מוצאת את עצמה לפעמים הולכת לסלון או המטבח שהם דיי מחוברים ובוחרת להשתין שם.
הבן זוג שלי דיי מתעצבן וצועק עליה בזמן המעשה (בלי בושה באה והשתינה לו מול הפרצוף) אני פשוט מעדיפה להתעלם מזה, לעשות חרם שקט והיא מבינה את זה כי היא מגיעה אחרי זה במבט עצוב של "למה את לא מתייחסת אליי?"
&nbsp
איך פותרים את הנושא?

למעלה