מחפשת כלב לאימוץ

• פותח הנושא ricka
  • פורסם בתאריך

ricka

New member
מחפשת כלב לאימוץ

שלום חברים, מישהי מהלימודים שלי שגם עובדת עם כלבים מחפשת כלב להצטרף אליה למשפחה. העניין הכי חשוב זה שיש לה חתולה, והיא רוצה להיות בטוחה שהכלב שהיא מביאה הביתה יסתדר איתה. היא מאוהבת בכלבים מנומרים, רצוי כזה גדול- ובוגר או מבוגר שתקוע בעמותה או באומנה כבר הרבה זמן... אם קפץ לכם כלב שאתם מכירים לראש, או שיש לכם כזה באומנה ואתם יודעים שהוא גר עם חתולים בעבר, תעזרו להם למצוא אחד את השני :) תודה רבה מראש

מה היא חושבת על מרפי?

הבוקר הצטרפה אלינו לטיול בוקר מרפי הכלבה, היא היתה ספוגה ורעדה מקור בעקבות הסופה. מיד אספנו אותה ולקחנו אותה הביתה. עלינו הביתה ומהשניה הראשונה היא הסתדרה עם כל 4 החתולים שלנו שבאו להכיר אותה (3 חתולים נוספים, פחדנים, בינתיים משקיפים מרחוק).
בינתיים היא עברה מקלחת (ועכשיו הפרווה שלה הרבה יותר יפה), אכלה, ישנה הרבה ובין לבין היא משחקת עם כל מה ומי שמוכן לשחק איתה - אנשים, כלבים, חתולים וצעצועים.

אנחנו בבאר שבע אבל אנחנו ניידים ולא ניתן לגאוגרפיה לעצור שידוך מוצלח!
זמינים בטלפונים:
ליאור 050-2622009
מירב 050-7911878
למרפי כמובן אין שבב, היא נראית בת כ-9 חודשים, שוקלת כ-15 ק"ג, סלוקי-כנענית מעורבת.

Orlysol

New member
יש לי כלב עבורך

שלום אני אורלי מהוד השרון , ביתי נוסעת לחול ומחפשת בית חם דחוףףףףףףף לכלב שלה , כלב גדול בן 3 מחונך , מחוסן . כלב עם נשמה אשמח אם תיצרי עימי קשר 0504284550 תודה מחכה אורלי

ענת 0111

New member
היי. כנסי בפייסבוק לבחורה בשם טלי לוין

היא מצילה כלבים ויש הרבה שמסתדרים עם חתולים. את תעשי מצווה ענקית כי הבחורה מקדישה את חייה להצלת כלבים על חשבונה ומזנה הפרטי. כאמור השם: טלי לוין בעברית
בהצלחה לך

למעלה