מחפשת כיוון

juandegod

New member
מחפשת כיוון

אהלן, אני כותבת בשם החבר שלי - העברית שלו עוד לא משהו - מדובב וקריין מקצועי מפרו שעלה לארץ לפני מספר חודשים. אני יודעת שיש כאן בארץ מקומות שעושים בהם דיבוב בשפות אחרות מעברית אבל, כיון שאני בכלל לא עובדת בתחום, אני לא מאוד יודעת איך לכוון אותו להתחיל למצוא עבודה בתחום כאן בארץ. אולי למישהו כאן יש טיפים, הצעות, (אזהרות??) על איך מתחילים ת'דרך? כמובן שהבחור כבר עובד בתחום שנים אז אין צורך בקורסים כרגע, רק בהכוונה כללית. יש לו ניסיון בפרסומות, אנימציה, תוכניות רדיו, טלוויזיה, תוכניות חינוכיות לילדים וכו'. תודה רבה לכם ויום טוב!

תשמעי

אני, אישית, לא מכירה מקום שמדבבים בו בשפות אחרות מעברית. ואם העברית שלו לא משהו, איך הוא ידע מה לומר?

Hawkgirl

New member
זה לא אותו דבר

עבור מישהו כמו בנחמין מוכנים להשקיע ולתת זמן ומאמצים כדי לסיים את העבודה בצורה הטובה ביותר בגלל שיצא מכך רווחים. עבור מישהו לא מוכר, אדם רגיל ולא מפורסם שעתיד להכניס יותר כסף אם יופיע במקום כלשהו לא יתאמצו וייתנו את הפתח להזדמנות.

Hawkgirl

New member
לא ממש יש לי מושג מה בנחמין עשה או איפה

אבל עדיין זה לא אותו דבר להשוות בין סלבריטאי למישהו מן השורה X:

MorraniChan

New member
אני לא חושבת ככה

אני חושבת שכדאי שיתקשרו לאחד האולפנים, יספרו על קורות החיים שלו, ישאלו מה לעשות ו..מי יודע, אולי צריך ספרדית לאיזה סידרה מצויירת חדשה או שצריך מישהו שיש לו מיבטא.. מקסימום תחכו כמה זמן בשביל שיוכל להתאקלם ולהבין פחות או יותר את השפה^^" ובנחמין דיבב חצי שורה בקושי בסרט "גיבור על כולם" או "של כולם" שכחתי 0__0 בנחמין הוא ממש לא דוגמא

juandegod

New member
תודה לכל המגיבים../images/Emo13.gif

לאלו אולפנים אתם ממליצים לנסות לפנות?

למעלה