מחפשת כיוון

אלף42

New member
מחפשת כיוון

היי אני בת 22 ולא ככ יודעת מה אני רוצה לעשות עם החיים שלייש לי תפישה חזותית מעולה ונטייה ריאלית יש למישהו פה רעיון על מקצוע שמשתמש בזה? תודה.

בואי נמשיך..

הי , את מספרת על עצמך שיש לך תפיסה חזותית מעולה ונטייה ריאלית. זוהי התחלה מצוינת. היכולת שלנו לזהות מקומות חזקים בנו בד"כ מתבססת , בין השאר ,על נסיון החיים שלנו. איך ביטאת בעבר ואיך את מבטאת היום את היכולות הללו בחיים שלך? מה עוד את יכולה לספר על כישוריך או נטיות ליבך? בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

אלף42

New member
המשך להמשך

היי תודה על התגובה האמת היא שכרגע התפיסה החזותית מתבטאת בזה שאני מעולה במשחקים שמשתמשים בזה ובפאזלים, ובקשר לנטייה הריאלית-אני לומדת כרגע לתואר ראשון בפיסיקה אבל אני לא בטוחה שזה בדיוק הכיוון בשבילי. נתתי את שתי התכונות האלה כי בינתיים אני מאוד נהנית להשתמש בהם, אני עבדתי בעבר רק בעבודות זמניות מאוד-קופאית חשבת שכר מדריכה וכאלה...

הי שוב

הי אלף42, איך עוד באות התכונות הללו לידי ביטוי בחייך- לאו דוקא בעולם התעסוקה אלא בכלל,בעיסוקים ביומיום, בתחביבים, בתחומי עניין ועוד..? כמו כן, אתה וכתבת שאת לומדת לפיסיקה ועם זאת לא בטוחה שזה הכיוון. מה גורם לך לפקפק בכיוון הזה ככיוון שמתאים לך? מה את מחפשת שאין בלמודים הללו? בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

אלף42

New member
ועוד פעם :)

היי איילת כמו שאמרתי התכונות האלה לא ככ באות לידי ביטוי כרגע- אלא רק במשחקים וכד'. אני לא בטוחה למה אני לא לגמרי מרוצה מפיסיקה, יכול להיות שזה קשור איכשהו לזה שאין בזה ככ עבודה, זה לא משהו פרקטי ללמוד, אין ככ מה לעשות עם תואר ראשון בפיסיקה, וחוץ מזה יש לי גם חוש טכני לא רע בכלל שכרגע פשוט לא בא לידי ביטוי... בסופו של עניין אני לא לגמרי בטוחה למה לא טוב לי. אבל יש לי הרגשה שזה לא הדבר בשבילי... תודה תודה תודה על הכל

הסטוריה תעסוקתית

הי אלף 42, איזה מיומנויות רכשת בעבודות הזמניות שעבדת עד היום? מהן העבודות שיותר אהבת ומהן העבודות שפחות אהבת? חוש טכני , יכולת ריאלית ויכולת לחבר "כפזל" יכול להתאים להנדסות השונות. האם זה תחום שחשבת עליו? בהצלחה! אילת לבנון .

אלף42

New member
היסטוריה

העבודות שיותר נהינתי מהן היו העבודות במשרד- היית שילוב של חשבת שכר ומזכירה במפעל. היה לי המון חופש ונהניתי בעיקר מהחישובים של השכר. זו לא היתה מתמטיקה בשמיים, אולי אפילו סתם עבודה שחורה, אבל אני די נהניתי מזה... חשבתי בעבר על הנדסה, והאמת היא שאני לא זוכרת בדיוק למה החלטתי נגד. אני ייודעת שיש לי סלידה מסויימת המאנשים שאני מכירה שלומדים את זה, אבל אני הולכת לבדוק את העניין. תודה

עוד רעיון..

הי, אני מבינה שאת אוהבת את שפת המספרים. עוד רעיון שעלה לי: מה עם כלכלה? זה מקצוע ריאלי שמצריך יכולת אנליטית, גמישות מחשבה והעבודה היא במשרד כמובן. בהצלחה! אילת לבנון

למעלה