מחפשת טלנובלה:)

מחפשת טלנובלה:)

שלום לכולם!:)
אני מחפשת טלנובלה חדשה להתמכר אליה.
אהבתי את החיים שגנבו ממני, Triunfo del Amor, Mi Corazón es Tuyo , האהבות אמתיות, השיבה הביתה, עלובי החיים, Un Gancho al Corazon
אני מחפשת משהו קליל וחמוד ואם אפשר אז אם שחקנים יחסית מוכרים וזה צריך להיות בספרדית לא משנה עם תרגום או בלי.
בלי גאטה ומלכת הלבובות שכרגע משודרים בויוה.
תודה רבה לכל העוזרים!!

מכירה או שמעת על הטלנובלה הזורו EL ZORRO LA ESPADA Y LA ROSA

בכיכובם של מרלן פבלה וכריסטיאן מאייר, היא תקופתית אבל משעשעת ומומלצת בחום, אני והמנהלות(אלה ובת אל) צפינו ונהננו.

לא יודעת אם ראית ששודרה אבל יש טלקומדיה קולומביאנית נהדרת שמאוד אהבתי היא קח אותי רודריגו בכיכובם של מרטין קרפאן החתיך וקרולינה גומז המוכשרת שבעקבות זה נוצר רומן ביניהם(הם כבר לא ביחד) אני אישית ממליצה בחום אם את אוהבת הומור בסגנון קולומביאני.

יש גם טלנובלה בכיכובה של דנה גרסיה אם את אוהבת אותה יש בזה ילדים, נקראית לב חצוי

אם לא מפריע לך טלנובלות שהן לא טריות ממש כי הזורו ולב חצוי הן מ2006-2007 אז ממליצה בחום גם קח אותי רודריגו מומלצת אם את אוהבת טלקומדיות בסגנון קולומביאני אבל היא יותר ישנה אבל אם לא ראית כדאי לך.

Quiero Amarte או CORAZON PARTIDO

שפשוט מעולות קצרות ויפות.

לב חצוי זה הטריילר הראשון

לאהוב אותך זה הטריילר השני

אני בעיקר אוהבת מקסיקניות של טלוויסיה מישהו מכיר טלנובלה

חמודה לראות? אם סבסטיאן רולי? וויליאם לוי?
או כל שחקן אחר?

שתיהן מקסיקניות ולאהוב אותך היא מטלוויסה

כךשלא מבינה מה הבעיה ממש... ואם את מחפשת. משהו של שני שחקנים ספציפיים פשוט חפשי רשימת טלנובלות שצילמו..

אממ אילו טלנובלות של סבסטיאן רולי וויליאם לוי ראית?

ראית בכיכובם כל מה ששודר במחוזותינו?

אם ככה

במידה ולא ראית רובי ממליצה הכי עליה, דמות ראשית רעה ואינטרסנטית בכיכובה של היפה מכולן, ברברה מורי, ז'קלין ברקמונטס שנעלמה ממסכינו ומהטלנובלות, אדוארדו סנטמרינה, הראשי מושא האהבה של ברברה מורי, סבסטיאן רולי שדמותו תתפתח בהמשך, אנה מירטין ויש סבבה של קאסט אמנם יש בזה סיפור טיפה קלאסי אבל הוא מעניין אם שמעת על טרסה זה באותו סגנון רק ההמשך שלו שונה ויותר טוב לדעתי הנה הפרומו להתרשמות ושוב מתוך הנחה שלא ראית את זה ויוה ו+קליפ מיוחד כולל שיר פתיח מלא

http://viva.walla.co.il/?w=/4601/1722303

אם במידה לא ראית MUNDO DE FIERAS

אז תנסי יש אחלה קאסט כמו ססר אבורה(בתפקיד כפול), אדית גונזלס(בתור מרשעת מטורללת), לאורה פלורס, כרמן סלינס, סבסטיאן גם הוא חלק מהקאסט ושרה מלדונדו כבת זוגתו לטלנובלה וארנסטו לגוארדיה.

elall

Member
מנהל
Teresa ניסית?

לא ראיתי אותה, אבל אומרים שהיא טובה.
ואם בא לך משהו קליל, אז אולי Por ella soy Eva (זאת קומדיה).

למעלה