מחפשת טיפול מתאים...

אשה29

New member
מחפשת טיפול מתאים...

הנני רווקה בת 29 מחפשת זוגיות מתאימה לחיים מזה 8 שנים... 8 שנים חיה לבדי,כבר בניתי לעצמי המון מחסומים,מגננות ומעצורים שמפריעים לי היום להתפתח בקשר זוגי. הכרתי בחור מקסים ורציני ,לראשונה מזה 8 שנים שהצלחתי להגיע לדייט 3...4...5... אבל גם אחרי הדייט החמישי לא הצלחתי להפתח.. להיות מי שאני,בלי מעצורים מגננות ומחסומים... פשוט אטומה ריגשית! כמובן שהגבר התייאש...והלך... היום אני בתיסכול וייאוש נוראי,שהרסתי קשר שיכל להיות מושלם ומתאים לבניית זוגיות טובה. ולשאלתי,חבריי הוירטואליים... מה הייתם ממליצים? איזה מהטיפולים מתאים לי? השוק רווי בככ הרבה שיטות,סדנאות,מאמנים... במה אבחר?! רוצה לשמוע המלצות... אשמח לתשובתכם המהירה והאמינה... שלכם, מרוסקת.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אשה יקרה

אין תשובות מדף לשאלה שלך. השאלה עבורך היא מה יאפשר לך ליצור שינוי. הפתרון הברור יותר הוא טיפול פסיכולוגי, בו תעבדי על המעצורים והמקומות מהם הם מגיעים. יתכן ואימון יוכל לעזור, במיוחד סוגי האימון שעוסקים יותר בהוויה ופחות בעשייה נראים לי יותר רלוונטיים עבורך. לפעמים סדנא מסויימת מהווה פריצת דרך, ולפעמים דרושה עבודה איטית ותהליכית. דרך טובה לדעת יותר מה מתאים לך היא להתנסות בכמה כיוונים - פגישת התנסות עם פסיכולוג, עם מאמן ולראות מה מצלצל לך מתאים יותר. האם תרצי לשתף כאן קצת יותר - מה זה אומר לך "לא הצלחתי להפתח"? לכל אחד את הקצב האישי שבו הוא מתקרב ונפתח. אין כלל שאומר שאת אמורה להיות ללא מעצורים בדייט 5. האם חשת שיש תהליך שאת עוברת? מה היתה החויה שלך מהקשר?

coach miriam

New member
אכן יש אין ספור אפשרויות

אני מציעה לך לקרא קצת על כל דבר שנראה לך אפשרי כפתרון ואז לראות מה הכי נראה לך מתאים בשבילך ולנסות. אל תרגישי לחוצה מהמחשבה שהתהליך יכול להיות ארוך אולי. ואל תפני לאימון רק מפני שזה מבטיח תוצאות בזמן קצר . מכיון שכבר הגעת למקום שבו את מרגישה שהחומות שהקמת מפריעות לך וסוגרות עליך זה חשוב שתפרקי את החומה בעדינות ובזהירות

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מרים היקרה

טוב לראותך שוב פעילה בפורום! מה שלומך?

Iris Success

New member
אטימות רגשית

ידידתי היקרה הגדרת את עצמך כאטומה רגשית, ואכן את פועלת כדי שהגדרה זו תהיה חיה, קיימת ואמיתית בחייך. התסכול שלך עמוק, לנוכח התרסקויות חוזרות ונשנות בנושא יחסים בין אישים. אני חושב שמלכתחילה נקודת המבט שלך על עצמך, לא משאירה סיכויים להתפתחות יחסים תקינים. יש לעשות בירור, מדוע את בוחרת בהגדרות כל כך קיצוניות, כמו "אטומה רגשית", "מרוסקת" וכו'... לאחר מכן ליצור דפוסי התנהגות מכוונים שעדיין מתאימים לך, כדי לצאת לחופשי מהאמונות המגבילות שלך לגבי עצמך. לפני שאת מתעניינת בכל השיטות המוצעות כיום.יש משהו שעדיין מציק לי בגישה שלך. את כותבת שלאחר 5 פגישות לא הצלחת להיפתח, כאילו זה מעין רף בסיסי לתחילה של מערכת יחסים נכונה ויציבה שאכן הולכת לאנשהו (את לא צריכה דוגמאות לכאלו שהתחילו ככה, וסיימו בצורה אחרת לגמרי לא?
). את צריכה להפסיק להתייחס לזוגיות שלך כאל מבחן שחייב להצליח, אלא פשוט להנות מהניסיון והחוויה שאת עומדת לעבור. ברגע שתפנימי את ההבנות האלה, את תהיי חופשיה יותר, ודפוסי ההתנהגות שלך ישתנו בהתאם (מה שיתן לכל המפה הזוגית שלך להיראות אחרת...). בהצלחה בהמשך דרכך

Iris Success

New member
תודה רבה

אגב אתה מוכר לי, יכול להיות שפנית אלי במסרים האישים?

למעלה