מחפשת חסות

ליאם1000

New member
מחפשת חסות

שלום אני מלמדת מחול כ120-150 בנות בגילאי 4-18 במתנ"ס בבת-ים .במתנ"ס שאני מלמדת הסביבה היא שיקום שכונות הייתי מאוד רוצה שתהיה איזשהיא חסות שתעזור לי להרים לבנות כל מיני פרויקטיים וביגוד מה שאין להן אפשרות מההורים . מי שיודע לאן אני צריכה לפנות בבקשה שיעזור לי . תודה

../images/Emo140.gifשלום לך

תראי,למדתי פעם קורס מקצועי מצויין בנושא של חסויות. אחד הדברים שאת יכולה לעשות זה לנסות להציע שיתנו לך חסות ובתמורה בהופעה תשימי שלט של נותן החסות. רק תגידי להם את הקהל הצפויי לבוא להופעה. להם זה ישמש שטח פרסומי,והם גם יראו שהם תומכים בשיקום שכונות,תרבות וכו'. הם יכולים להשתמש בזה בתור הוצאות פרסום,תרומות(בד"כ זה פטור ממס) וכיוצ"ב,שישאלו את רואה החשבון/מנהל החשבונות/יועץ מס שלהם בנידון. ולכם זה ישמש כאחד המקורות לפרוייקטים. את יכולה להציע להם בתמורה דברים שיתרמו לפרסומם . למשל,על הבגד שידפיסו בקטן את שם החברה. את יכולה גם שנציג החברה ירצה בפני הבנות והוריהן על מוצריו.וכיוצ"ב תגידי כמובן שהוא נותן החסות לארוע. אני חושבת שכולם יהיו מרוצים. גם ההורים-שיש מקור תמיכה. וגם נותן החסות,שיש לו אפשרות לפנות לקהל. רק מה,תדאגי מראש להזמין עסקים שיהיו רלוונטיים לאוכלוסיה,כדי שהללו ירצו לתת חסות בתמורה לחשיפה לקהל. אין מה לעשות. בשביל אמנות צריך כסף. המדינה לא נותנת הרבה לכך. אז צריך לחפש מקורות תמיכה נוספים. לנותני החסות זה יהיה מקור לפרסום. ולכם מקור למימון פרוייקטים. תתקשרי לעסקים המתאימים ותציעי זאת. ואל תשכחי לומר שיכול להיות שזה יחשב להם כהוצאת פרסום-אם מפרסמים. או כתרומה-אם תורמים. בהצלחה!

את יכולה גם

לנסות להציע את ההופעות לבתי אבות יוקרתיים ומוסדות נוספים.ותמורה להופעותייך שיתנו דרך תמיכה. אז כך,גם תעשי טוב לאנשים במקומות אלו,וגם תרוויחי חסות.

למעלה