מחפשת חווה

רולי27

New member
מחפשת חווה

שמדריכה גם מבוגרים בני 30 כמוני,שעורים פרטיים. סגנון אינגליש . רכבתי בצעירותי ןאני מחפשת בעיקר מדריך/ה מאוד טובים. עדיף בצפון אבל גם במרכז בסדר.

meedas

New member
כל חווה

בכל חווה שעוסקת בהדרכת רכיבה, ישמחו ללמד גם מישהיא שעברה את גיל 30. אין שום בעיה להתחיל לרכב בכל גיל. את רק צריכה להתכונן נפשית למצב שילדים שלא התגייסו עדיין נותנים לך הוראות... לגבי המלצות לחווה ספציפית, את מתבקשת להגדיר קצת יותר במדויק מה זה "צפון". יש בצפון הרבה חוות. תגידי איפה את גרה ואפשר יהיה לכוון אותך בצורה יותר מדוייקת. נועה

מעין26

New member
מסכימה איתך

אחד הדברים היפים בספורט הזה שאין לו גיל, אפשר לרכב גם בגיל מבוגר וגם בגיל צעיר, אני חושבת שככל שמתבגרים מגיעה גם בשלות והבנה שבגיל צעיר יותר לא ממש נתפסת.(שלא ישתמע מדברי שרוכבים צעירים אינם יכולים לרכב דרסז טוב ונכון ויפה) אבל לפחות על עצמי אני יכולה לספר לך שהמון אסימונים נפלו בגיל מאוחר יותר אפילו שהייתי רוכבת פחות כי הבנתי יותר והייתי סבלנית יותר. לגבי צפון, צפון זו מילה מאוד מאוד כללית,מאיזה אזור את? תצייני מיקום אז נוכל להפנות אותך. בכל מקרה באתר של ההתאחדות לספורט הרכיבה יש פרטים של כל החוות בצפון עם טלפונים ופרטים רלוונטים. בהצלחה.

רולי27

New member
תודה על התגובות

האמת שאני כן מחפשת מדריך שעבר את גיל הצבא, גם כשאני הייתי בת 18 הדרכתי והתחרתי. אני מחפשת מדריך ברמה של ירון זהר למשל(אם היה בארץ) . הכי חשוב לי שהמדריך יהיה מעולה ולכן לא ממש איכפת לי מיקום החווה, יש לי רכב. אני לא מחפשת לרכב כדי "להיות על סוס" , אני אוהבת את הספורט ומחפשת מישהו שיכול לעזור לי לשפר את היכולת שלי בתור רוכבת. תודה רבה על העזרה.

NTL

New member
נראה לי

שחוות הפיסגה תהיה לך במיקום מעולה. ודניאלה גרוס תעשה את העבודה. דבר אחד! זה דרסז', אין קפיצות. מעבר לזה היא מעולה ויש שם סוסים מצויינים

SILVER LADY

New member
אצלנו=]דקה מהקריות..שלחי מסר אם זה

עדדין בסדר בשבילך המרחקק,ובכלל

שירלי317

New member
אם את רוצה, חווה במרכז

בבית נחמיה (קרוב לשוהם ונתב''ג), המדריכה מדהימה! מדריכה בעיקר דרסז' ברמה מאוד גבוהה והיא פשוט מדריכה מעולה לפי דעתי היא מאוד רגישה לישיבת הרוכב והעבודה ההרמונית עם הסוס מאוד ממליצה! פרטים נוספים במסרים

כמה צפון?

אכן, כל חווה תקבל גם קשישים מופלגים כמוך. את רוצה הדרכת קפיצות/דרסז'? לדרסז' ומאמנת ברמה הגבוהה ביותר, בצפון יחסית, אני ממליצה בחום
על חוות הפסגה במושב עופר, אצל דניאלה גרוס.

למעלה