מחפשת חוגים לגן

שרי30

New member
מחפשת חוגים לגן

שלום לכולם בשעה טובה הצטרפנו לועד הורים בגן של דניאל (גילאי 2-3 נעמ"ת). היינו אתמול באסיפת הורים ובחרנו 2 חוגים. לטעמי החוגים יקרים, זה יוצא כ-70 ש"ח לחודש לשני חוגים ולכן ההורים לא הסכימו לקחת חוג נוסף. חשבתי לנסות למצוא חוגים זולים יותר וכך להצליח להכניס שלושה חוגים לשבוע. המחירים שאמרו לנו שמפעילי החוג דורשים הם כ-900 ש"ח לחודש לכל חוג. האם זה סביר (לריתמוסיקה ולחי-גן)? יש 24 ילדים בקבוצת גיל, כך שזה יוצא 37 ש"ח להורה לחוג אחד. אגב אני מתנגדת לחוג של חי-גן שמביאים חיות לגן אבל שאר ההורים התלהבו, מה לעשות.... אגב אנחנו גרים בקרית אונו כך שמפעיל החוג צריך להיות מאזור גוש דן.
 

לאה_מ

New member
אין לי מושג, אבל אני יכולה לנסות

לברר בשבילך עם מנהלת הגן לשעבר של אורי איזה חוגים היא לוקחת וכמה היא משלמת. אני אברר ואשלח לך פרטים במסר.
 

tonti

New member
יש 11 ילדים בקבוצה

והחוגים הם מוסיקה לגיל הרך (מקסים, הייתי נוכחת באחת הפעמים), בעלי חיים, ותאטרון בובות. ההורים לא היו מעורבים בבחירת החוגים אבל כולם אישרו.
 
שאלה לטונטי-ובכלל על עלות חוגים

בגן של דור יש 3 חוגים- מוסיקה והתעמלות פעמיים בשבוע ותאטרון בובות- פעם בשבוע. הם 11 ילדים והעלות לכל ילד- 183 שח לחודש. נשמע לכם סביר
אגב- אנחנו מאזור השרון
 

ב נ ה

New member
חוגים

חוגי רתמוסיקה עולים בין 900 ל1000 מכיוון שהמורות באות פעמיים בשבוע בד"כ,(פעם אחת אם הן מסכימות ,עשויה להוזיל את העלות. ספורט לפעם בשבוע(שעה)לרוב עןלה סביב ה700,כאשר אם הקבוצה גדולה המורים נוטים לפצל אותה לשניים. חוגי חיות...משתנה ,אני באופן אישי לקחתי פעם בשבועיים בעלות של 120 שח לפעם,אצל מורה מקסים...אם תרצי פרטים תפני במסר.
 

שרי30

New member
עכשיו ביררתי

עם מנהלת הגן. מסתבר שהריתמוסיקה זה באמת פעמיים בשבוע והחי-גן פעם בשבוע. כך שיוצא להם 3 פעמים בשבוע חוג בעלות של 60 ש"ח לחודש. פחות גבוה ממה שחשבתי (ריתמוסיקה 900 ש"ח וחי-גן 550 ש"ח על 24 ילדים) האם זה ככה גם בגנים אחרים?
 

טל חד2

New member
אם את עדיין מחפשת...

שלחתי לך מסר אישי לעניין חוג אצלנו, גם באזור קירית אונו. החוג מאד מוצלח. עלויות וכאלה כדאי לברר ישירות . הפרטים במסר.
 
למעלה