מחפשת השתלמויות

mig76

New member
מחפשת השתלמויות

שלום לכולן, אני מרפאה בעיסוק עם 3 שנות נסיון בתחום הילדים ואני שוקלת עכשיו לעבור, לפחות חלקית, גם לתחום הפיזיקאלי. האם מישהי יודעת על קורסים קרובים בשיקום כף יד/ שיקום קוגניטיבי או קורסים בתחום הגריאטרי? תודה, מיכל

1נ ג ב

New member
באוניברסיטה העברית

ראיתי שיש קורסים בשיקום כף יד ונראה לי שגם בשיקום קוגניטיבי (לא בטוחה) כדאי לברר שם (על תכנית ההשתלמויות) באוניברסיטת תל אביב יש קורס בסמסטר ב' על שיקום כף היד. ביה"ח תל השומר עושה כל כמה שנים קורס למרפאים בעיסוק ופיזיותרפיסטים בשיקום כף היד אז אפשר לברר גם שם. בהצלחה!

כל שנה

יוצאת חוברת השתלמויות - כל שעליך לעשות הוא להרים טלפון לאוניברסיטה ולבקש שישלחו לך. זה נכון לכל האוניברסיטאות: חיפה ירושלים ות"א.

mig76

New member
כן

תודה יעל. אני מודעת להשתלמויות האוניברסיטאיות. אגב...לפי מה שהבנתי, אוניברסיטת חיפה מצטמצמת מאוד בשנה הקרובה בנושא ההשתלמויות (ענייני כספים?) מעבר לכך, אני שואלת כאן בפורום, כי לפעמים יש קורסים שלא מגיעים לידיעת מרפאות בעיסוק שעובדות במקומות קטנים - קורסים באיזי שפירא, תל-השומר, אסף הרופא...

צודקת

אם כי לרוב באים הנה לפרסם... קיץ עכשיו. אני מניחה שכולם נחים עם המלפפונים. בספטמבר אוקטובר חזרי הנה - בטוח תשמעי משהו.

mig76

New member
בתל השומר

יעל, אולי תוכלי לומר לי למי אני פונה בתל-השומר לקבלת מידע על ההשתלמויות במקום? שוב מודה לך מאוד!

mig76

New member
לובה זוק?

אה... ולמישהו יש במקרה את הטלפון של לובה זוק?

למעלה