מחפשת המלצות על

liat77

New member
מחפשת המלצות על

מקום שנקרא moulay yacob נוסעים לבקר בסוף השבוע למשהו יש המלצותאו קישורים בעברית ? דרך אגב שרופה מנסה להשיג לך את תעודת הלידה של אחותך זה יקח יותר זמן ממה שחשבנו אבל אל תתיאשי
אנחנו נהיה במראקש ביום שלישי.

orly99

New member
ליאת היקרה - מומלץ בחום ללכת למולאי יעקב

זהו אתר ספא ליד פס - עם הרבה סגולות מרפא - כיום הוא שופץ ומאוד נעים שם אפשר לעשות מסא'ג כמו שאת אוהבת , מקבלים חלוק ונעלי בית. בקיצור תעשי חיים ותחשבי עליי אגב שלחתי לך מסר ולא ענית , האם פגשת את החברה שלי בקזבלנקה???? שתפי אותי אם אין עלייך את הטלפון שלי את יכולה לבקש ואשלח לך אותו. אוהבת אורלי

liat77

New member
אורלי יקרה../images/Emo24.gif

נוסעים ביום שבת למולען יעקב עם החמים, דברנו עם זוהרה היום ולצערי היא בחופש עד סוף אוגוסט ולכן לא יצא לנו להיפגש אבל למוזיאון אנחנו נלך ביום שישי כשנחזור ממראקש
היינו היום בעין דיאב בבריכות שנקראות טהיטי ויש שם מלאאא יהודים לא יאומן אפילו אכלנו סחנה מרוקאית (תמונות כשנחזור הביתה). שולחת לך מסר והמון
ליאת.

orly99

New member
ליאת היקרה

אני מאוד שמחה שאת נהנית ומרוקו יפה ומסבירה פנים לתייר, בקשר לטהיטי - בעין דיאב באחד הביקורים שלי שם הופתעתי לפגוש איש יהודי ישראלי הולך לו בנחת בערך בשעה 1.30 בלילה לאורך הטיילת עם גלבייה לבנה וכיפה סרוגה על הראש יחד עם הילד שלו בן השלוש..... יש המון יהודים בחופשות במרוקו גם מישראל גם מצרפת וקנדה וגם רוב האוכלוסיה היהודית אשר גרה כיום במרוקו , הילדים שלהם או לומדים בצרפת או במקום אחר או שהקימו בית ואינם מתגוררים במרוקו אך באים לחופשה אצל ההורים מדי חופש בעיקר בקיץ. הם נמצאים רבות בקזבלנקה , אגדיר ומרקש. המשך טיול מהנה ותהנו ממולאי יעקב- אשמח לשמוע סיפורים על המקום מפי משפחתו של בעלך (ישנם גם שירים על מולאי יעקב אשר מספרים על סגולות המרפא של המקום ..) ביי חמודה אורלי

liat77

New member
אתמול כשאכלתי שווארמה

אצל היהודים אחד מהם אמר לי שיש בקזבלנקה 6000 אלף יהודים.

ד קובי

New member
לצערי לא מצאתי קישורים

אבל אמשיך לנבור ברחבי הרשת אולי אמצא... טיול נעים ליאת

liat77

New member
../images/Emo51.gif קובי

אני חוזרת לקזה ביום חמישי אם יצא לך בשימחה

ליאת יקרה מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo24.gif

תודה לך ליאת יקרה. אין לך מושג כמה מעריכה זאת אני.
בשמחה הייתי נותת לך מידע על מולאי יעקוב ,אך אין לי כל מושג,אנסה למצא לך מידע באינטרנט. מקווה ,שקיבלת את הקישור לגני מז'ורל. המשך טיול נעים.......
אוהבת...
ש.ע. מרוקו

wan

New member
ליאת מומלץ מאד ללכת לספא במרוקו

אני השתדלתי לבקר באחד כזה בכל מקום בו הייתי והיה בו ספ"א. תחושת הקלילות אחרי הטיפול בחמאם מדהימה, ומשולה לריחוף כנוצה .... ומה שמומלץ כמובן הוא הספא עםהטיפולים המרוקאיים ,ולא הספ"א בסגנון המערבי. מומלץ.

liat77

New member
היי WAN

בשבועיים וחצי שאני כאן הספקתי לבקר ב-4 ספא חמאם מרוקאי כמובן עליהם אני בחיים לא מוותרת
פינוק מלכותי ובמחיר מצח.

מידע בצרפתית מולאי יעקוב../images/Emo140.gif

DAY 5 Sat. (B/D) FEZ – MOULAY YACOB This morning we go to the hot springs of Moulay Yacob, located in a small, charming Berber village in the foothills of the Rif Mountains.These springs are known for their healing powers. A Sufi master will be with us for the introduction to spiritual healing by the Baraka (divine blessing) of Moulay Yacob and his daughter Lalla Shafia, literally the “Healer” Enjoy a typical "bathing" in the hot springs as done by pilgrims from all over .We return to Fez for a visit to the Andalusian quarter of the Medina. Then a family in the Medina will host an authentic Henna ceremony. Dinner will be at Dar Jamaii Moroccan restaurant with Moroccan Sufi music and dance introducing the Tijani Order with typical Wadifa and Moroccan Samaa. ליאת יקרה ,מקווה שאתם קוראים צרפתית.
ש.ע. מרוקו

למעלה