מחפשת המלצה

א ו ר 34

New member
מחפשת המלצה

מחפשת המלצה למסעדה "חגיגית" לאירוע משפחתי מיוחד. באיזור השרון עד ת"א, עם אוכל לא פלצני שמתאים גם לילדים. תודה

abvc

New member
בעיני אסף ארטיזנל ברמה"ש

אין ארוחות ילדים, אבל יש יופי של שניצלים ענקיים ומשובחים. הילדים שלי מאוד אוהבים לאכול שם. המקום עצמו נעים ויש מקומות ישיבה גם בחוץ, כך שהילדים יכולים לעזוב את השולחן ולשחק.

א ו ר 34

New member
6 מבוגרים ו-2 ילדים, מחר בערב

בכל מקרה, בסוף החלטנו על הטוב והמוכר - קם סון בהוד השרון. אבל תודה בכל אופן!!!

מיצמיצ69

New member
קמ סון בעיני מזעזעת

ודווקא התחלף שם השף עכשיו אם כבר בשרון אז: א. ברקרולה - א. ת. כפ"ס ב. מטרו בכפ"ס (לא הייתי אבל שמעתי דברים בסדר)

גסטרו

New member
מטרו לא חגיגית אלא משפחתית נעימה

וברקרולה - לא נראה שלילדים יהיה מה לאכול שלא לדבר על מחירי תפריט הערב למבוגרים. בקם סון לא הייתי - למה היא מזעזעת ????

מיצמיצ69

New member
קמ סון מגישה אוכל ירוד בעיני

אורז ברוטב מונוסדיום גלוטומט, אגרול ברוטב ורוד, כל המנות נראות אותו דבר, מין גרסה ישראלית מעפנה לאוכל סיני.

תמיר 8

New member
מה זה רוטב מונוסודיום גלוטומט?

כל המנות נראות אותו דבר זו גם ביקורת תמוהה ולא מנומקת .

יויו13

New member
זה לא רוטב זו אבקה

שכל המסעדות התיאלנדיות והאסיתיות למעט ההודיות משתמשות בה והיא למעשה מחזקת טעמים ולזה השימוש בה, יש אנשים שאלרגים ל מ.ג והם בד"כ יודעים וניזהרים הרבה לא יודעים ואוכלים באיזו מסעדה אסיתית וסובלים מכאבי ראש שילשולים או בחילה ולפעמים יותר גרוע. ולגבי אוכל סיני בכלל אז בארץ אין סיני ממש ומי שהיה בסין יודע על מה מדובר.

מיצמיצ69

New member
אני יודעת בדיוק

מה זה מונוסודיום גלוטומט התכוונתי שכל האוכל שוחה באותו רוטב שמורכב מהרבה מאוד מונוסודיום גלוטומט

מיצמיצ69

New member
אכלתי שם לפני כמעט שנתיים

אם אני זוכרת נכון כך שאני לא יודעת לפרט כרגע מעבר למה שנחרט בזכרוני וזה מה שכתבתי לעיל לא טעים, לא מתוחכם, לא מעניין, לא מרגש, דלוח.

תמיר 8

New member
קצת מוזר.לmsg אין טעם

אי אפשר "להרגיש"אותו.הוא מדגיש טעמים."לא מתוחכם ולא מעניין" אולי בגלל צמחונות?בכלל הקטילה "מזעזעת"נשמעה כשליפה רגעית ולאחר ההסבר "כי אכלת שם לפני שנתיים" הביקורת תמוהה עוד יותר.

מיצמיצ69

New member
איש איש וטעמו עמו

היתה לי שם חוויה קולינרית רעה וזה הכל לא מכירה שם אפחד.

גסטרו

New member
אז למה לקטול אם לא אכלת שנתים

ועכשו יש שף חדש. שוב- לא אכלתי שם אבל מסעדה שקימת שנים רבות ואף עברה שיפוץ לאחרונה והחלפת שף , שווה עיון. אם אכן תהיו שם- אשמח לקבל דיווח.

מיצמיצ69

New member
סליחה על הפנאטיות אבל

אין סיכוי שאוכל שם שוב לצמחונים בטח אין סיבה לאכול שם

למעלה