מחפשת המלצה

טלי פי

New member
מחפשת המלצה

זה לא הכי הכי קשור לפורום אבל אני מחפשת המלצה על בית קפה/ מסעדה/ מחלבה במושב שיש בו אוירה נעימה, מקום נחמד וארוחת בוקר טעימה ואם אפשר גם מקום קרוב שאפשר לטייל בו קצת.

יעלד1

New member
מבחר אפשרויות

בבית לחם הגלילית יש מבחר מקומות, יש רפת עם פעילות לילדים ויש שביל נחמד בחורש שאפשר לטייל בו. בגליל יש את אזור משגב, הררית, יודפת וכו'. בגלבוע יש מסעדה נחמדה - חוות התבלינים וכמובן שאזור מקסים לטיול. בכפר תבור יש את היקב, מוזיאון המרציפן ובנסיעה קצרצרה משם את יער בית קשת. בהצלחה

ה דרומי

New member
נחלים פתוח לא.בוקר בימי שישי

צריך להזמין מקום כבר ביום ג או יום ב יש להם גם מחלבה ניתן לקנות גבינות

טלי פי

New member
תודה על העזרה

שכחתי להגיד שאני מחפשת מקום שיהיה באזור הדרום, אזור אשדוד או אזור ירושלים. ואין צורך בפעילות לילדים, אני מחפשת בילוי לזוג.

רותי ע

New member
למי שאוהב את הקפה שלו בניחוח

זבל פרות
ואולי במלון בלמונט בצובה. הם מפרסמים את הבראנץ שלהם של יום שישי. לא ניסיתי אבל נשמע נחמד.

לי M O R

New member
את יכולה לבדוק במושב תלמי יוסף

זה בדרום ויש להם צימרים מדהימים ארוחות מהסרטים. ההורים שלי התארחו שם לפני כחודשיים ואבא שלי אמר שארוחת בוקר כל כך עשירה טעימה הוא לא ראה באחלה בית מלון 5 כוכבים, ממש פיקו אותם מכל הלב.

מושב בנייה

אני לא יודעת באיזה אזור את מחפשת אבל בבניה יש מסעדה מקסימה עם ארוחות בוקר מצויינות, אווירה משגעת ויחס חם.

טלי פי

New member
בסוף נסענו לצרעה

וקנינו סלסלת פיקניק עם ארוחת בוקר מאד טעימה. במושב בניה יש מסעדה שנקראת "אלגונקווין" ואכלנו שם בערב ארוחה טעימה. תודה לכולם על הרעיונות.

למעלה