מחפשת המלצה

שמחה123

New member
מחפשת המלצה

לתכשיר לשפתיים היבשות שלי שיהיה בעל צבע עדין, בעל מרקם קרמי ולא דביק (!!!), שיהיה מבריק אך בלי נצנצים. יש לי את הג'וסי טובס של לנקום אך תמיד כשאני מורחת אותם, יש לי הרגשה של דבק על השפתיים. אני מחפשת משהו קליל יותר והעיקר שלא ייבש לי את השפתיים! תודה רבה!

Leeeeeeee

New member
לא הבנתי משהו...

את מחפשת תכשיר לשפתיים או גלוס? אם את מחפשת תכשיר, אז זה יכול להיות כל שפתון כמו בליסטקס. וגלוס, חוץ מהג'וסי טיובס שאני מתה עליו, יש גם את הגלוס של פנינה רוזנבלום שהוא קליל ודי עמיד. מקווה שעזרתי....

שמחה123

New member
לא אכפת לי גלוס או תכישר

תראו, קניתי לאבלו מהחדשים שיצאו עם צבע,, ומה אני אגיד...הצבעים קצת ליצניים. אני צריכה משהו שירכך לי את השפתיים ויתן קצת צבע כי השפתיים שלי חיוורות. והכי חשוב - שיהיה מוצר אחד. כלומר- אין לי כח להתעסק עם שפתון בנוסף לגלוס.

yottami

New member
חמודה צר לי לאכזב אותך....אבל

גלוס רק גורם ליובש בשפתיים וזו עובדה......או כנ"ל לגבי הלובלו....הוא עוד יותר גורם ליובש כי הוא הורס את הלחות הטבעית של השפתיים.......אז גלוס בטוח לא הפיתרון......לרוב שפתיים יבשות או שפה עם נטיה ליובש הטיפול הכי טוב זה ויטמינים מסויימים.....

התכשיר הכי טוב שיש לשפתיים יבשות

הוא בליסטיקס קרם זה מגיע בשפורפרת קטנה וזה מתאים זה לשפתיים הכי יבשות ומתקלפות שיש הוא נספג מהר ומאחה את הקרעים בשפתים (אם יש) ונותן לחות להמוןזמן בהצלחה

che55

New member
למה להסתבך? וזלין לשפתיים יבשות

מוצר שהוא זול ועושה את העבודה... . . . אבל, אם את רוצה חומר פעיל עם ויטמנים שהוא גם קצת יותר יקר - יש לאנה לוטן (ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות) סרום לשפתיים, שתוצאותיו נפלאות והוא משקם מהר מאוד שפתיים פגומות כתוצאה מיובש.

למעלה