מחפשת הכוונה

GAL1133

New member
מחפשת הכוונה

הסיפור הוא כזה אנסה לקצר
לפני 7 שנים אחותי נפגעה בתאונת דרכים פגיעה קשה.כעבור מספר חודשים מיום הפציעה פניתי למשרד עו"ד על מנת שיגישו תביעת פלתד וייצגו אותי.באותה עת הייתי אפוטרופסית על גוף בלבד של אחותי זמנית שפג אחרי כ-3 חודשים.העו"ד החתים אותי על יפוי כח ועל שכר טירחה.אני מדגישה את עיניין האפוטרופסות שפג .לאחר תקופת מה,התחלתי להרגיש סימניים של חוסר התייחסות ואדישות מצידו.בכל זאת המשכתי כי הוא נחשב לעו"ד מקצועי.עם אחותי למעט פעם אחת לא יצר קשר.אני התנהלתי מולו עד היום.התיק הלך והידרדר .אני יודעת שעליי להחליפו אבל אף אחד אחר בשלבים האלה לא מוכן לטפל עבור 1/3 שכ'ט
בנוסף,אני חושדת שעשה מניפולציות בתיק ואולי משהו פלילי אך זה בגדר חשדות.
ההליך מתנהל בבית משפט וקיימת סחבת ניסתרת מצדו.לא הלאה אתכם ביחס שהוא נותן .חוסר שקיפות ומידע נימסר לי בדיעבד
התחושות הקשות מלוות אותי לכל אורך הדרך.אחותי קיבלה תשלום תכוף פעם אחת בהתחלה ומאז רוב הטיפול עליי.
פניתי לכמה עורכי דין ולא התלהבו לקבל את התיק.התחמקו
העורך דין נחשב לאחד מקצועי מהקליקה ואין עליו מידע של נוכל.
אני תמהה איך פעל כל השנים עם יפוי כח שלי ? כלומר לא פנה לשום גורם על מנת לקבל חומר רפואי כלשהו.
האם זה תקין ומה אני עושה על מנת להעיף אותו מעלינו? נימאס לי טוטאלית ואני במבוי סתום

התיק מתנהל בבימ"ש כבר 6 שנים ויותר?

ביהמ"ש אמור להפעיל לחצים גדולים לסיום התיק בשלב זה.
צריך להבין מה עורך הדין עשה בתיק בפועל. אם הוא לא קידם אותו כלל, אז אפשר לבקש ממנו שיוותר על שכ"ט ע"מ להימנע מדיון בעניין הזה מול ועדת האתיקה, וכן להימנע מבירור אחריותו המקצועית בתיק הזה. בטח שעניין ייפוי הכוח הלא תקין והסכם שכר הטרחה שגם הוא אינו חתום ע"י הגורם הנכון, אמורים להיות מנופי לחץ יעילים.
כדאי שהפניה אליו תהיה מלווה בעו"ד שהתיק הוסבר לו מההתחלה ועד הסוף.
&nbsp
אם הוא קידם את התיק, אפילו באופן איטי, לא בטוח שיש דרך לתקוף את ההתנהלות שלו ואני מבין את עורכי הדין שלא ירצו לקבל שליש משכר הטרחה על סיום התיק.
שליש מ-11% (שאינם כוללים את התשלום התכוף שכבר התקבל), שכולל מריבה על לקוח עם עו"ד ותיק ופעיל בתחום הנזיקין - זה לא מתקבל על הדעת, זה תיק הפסד.
אם התיק יגיע להוכחות זה בכלל אסון מבחינת עורך הדין המקבל - שליש מ-13% כאשר עיקר העבודה היא ממילא בעריכת תצהירים וחקירת המומחה...
&nbsp
לכן שוב אני ממליץ, לפנות אל עורך הדין הזה באמצעות עו"ד מתחום הנזיקין, שיודע מהן תביעות פלת"ד ואיך מטפלים בהן, וגם יודע מהן תביעות אחריות מקצועית ואיך מטפלים בהן, וקשה יותר למרוח אותו בתירוצים.
&nbsp
בהצלחה.

GAL1133

New member
הכוונה

אשמח לקבל המלצה לעזרה והכוונה
אני לא יכולה יותר איתו ולא רוצה לעשות צעד מכשיל כל עוד לא אבקל הסבר משכנע שמשהו לא תקין קורה בתיק
בתחילת נובמבר אמור להיות דיון לאחר שמומחה ימצא חוו"ד אבל כמו שהתיק מתנהל עד כה חוות הדעת משתרכות על פני שנה כל אחת וזה שוב קשור למשיכת זמן מצידו

פיטורי עו"ד מתבצעים על ידי הודעה לבית המשפט

עם העתק ליתר הצדדים בתיק, בנוסף כמובן להודעה ישירה לעורך הדין.

בכול מקום מרמים אותך

בכול תחומים . לא רק עורך דין
במוסך . רימו אותי . 2 עורכי דין הוציאו מימיני ואישתי ז"ל כסף במירמה ולא עשו כלום

היום מחר בשבוע הבא חסר פתק . זה הייה התשובה

גם רופאים פרטיים רימו אותי/אישתי בטיפולי סרק /רופאי שיניים .עוד כאשר הייתי נער

כנירה כך מיתנהג העולם . וזה טיבעו
אני כותב מיניסיון מר בחיים שלי .
אני יפרט פעם הבא

רשלנות רפואית . הייה עורך דין שאמר שיתבע את קופת חולים. העבודה על אחוזים רק . אבל..................... צריך חוות דעת רפואית .

שעולה 18 אלף ש"ח על ידי מומחה . פיתו את אישתי ז"ל לתת צ'קים

והבטיחו הצלחה וכד היום עברו 4 שנים לא הוגש שום תביעה לבית מישפט
ועוד הרבה מיקרים של רמאות של עורגי דין .
יש מאות עורכי דין שניפסל הרשיון שלהם . 2 מכיר אישית . אז הם עובדים עים עורך דין אחר שמגיש את החומר שלהם בשמו
בהצלחה לך
ללא תמורה

למעלה