מחפשת דירה

טמממ

New member
מחפשת דירה

אנחנו שתי שותפות המחפשות דירה באיזור ת"א או רמת גן מרוהטת עד 550-560$ אולי מישהו כאן יודע על דירה שמתפנה בקרוב או משהו כזה?? אשמח לכל מי שיוכל לעזור.... בזמן הקצר שאנו מחפשות כבר הספקתי ללמוד שהדירות נחטפות ממש מהר מרגע הפרסום ואנו לא מצליחות לתפוס שום דירה בקצב הזה.מה עושים????

תשמעי...

דירות יכולות להיחטף תוך שניות... ואני לא צוחקת! ראיתי את זה בעצמי. כל עוד זו דירה אטרקטיבית במחיר טוב- היא תיחטף מהר מאוד. אני הייתי מציעה לך לא להסתמך על ההמלצות של חברי הפורום, אלא לגשת למאגרי דירות בעצמך ("הומלס" ו"מד"ס" זה טוב בתור התחלה), ולהתחיל להרים טלפונים לאנשים לשאול אם המודעות עדיין אקטואליות. במידה שכן (ואני מאמינה שתמצאו כמה שכן)- להגיע ולראות את הדירה כמה שיותר מהר... ורצוי גם להחליט מהר אם סוגרים עליה או לא. זו תקופה שבה אנשים מחפשים דירות, ולכן קשה יותר למצוא. בהצלחה!

אוהו איך שדירות שוות נחטפות

אני מחפש כבר יותר מחודש בית פרטי במושב באזור המרכז, שיהיה ממוזג ונורמלי. בחמישי בערב נתקלתי במודעה ברגע שפורסמה וקבעתי עם בעלת הבית למחרת בצהריים. כשהתקשרתי אליה להגיד לה שאני בדרך היא אמרה לי שעל הבוקר הגיעו שוכרים וסגרו איתה על המקום חוזה. היא גם סיפרה שהיו שם שניים וממש רבו על הבית! המסקנה: חייבים להיות זריזים בשביל לא להתפשר על הבית.

מה שנכון נכון...

את הדירה שלי מצאתי ממש במזל, כי הייתי הראשונה שראתה אותה ומיד סגרתי עליה.
אני עוברת בסוף החודש...

ושוב אני אומרת - תיווך

הרבה מהדירות השוות בכלל לא מגיעות למודעות. את הדירה שהיתה לנו היינו השניים שראו, והספקנו לקחת אותה במזל כי האלו שראו אותה ראשונים התלבטו (בזמן שאנחנו רואים אותה!) בגלל שהיה בה ריהוט. כשעזבנו בעל הדירה פנה לאותו משרד תיווך. יום או יומיים אח"כ באה מישהי. יום אח"כ באה מישהי בערב עם הילדה. באותו ערב היא שלחה את בעלה שיסתכל, ולמחרת בבוקר הדירה כבר הושכרה.

Sunny Bagel

New member
בדרך כלל דמי תיווך

הם בגובה שכר דירה אחד. כדי למנוע את כל הטירחה וכאב הראש זה בהחלט פתרון מומלץ.

Sunny Bagel

New member
בדרך כלל דמי תיווך

הם בגובה שכר דירה אחד. כדי למנוע את כל הטרחה וכאב הראש זה בהחלט פתרון מומלץ:)

snoopona

New member
מושב במרכז

אני גם מחפשת משהו במושב באיזור המרכז? יש לך המלצות על מושבים ובכלל שמות של מושבים באיזור?

יש לי כמה המלצות

זה תלוי גם לאן במרכז חשוב לך להגיע כל יום כי יש ים של פקקים בהרבה מקומות פה. יש את גנות שהוא יקר בטירוף, את משמר השבעה שהוא גם יקר מאוד. כפר מעש,גת רימון,רינתיה,מזור, כפר סירקין. ליד כ"ס יש את נווה ירק, אלישמע, חגור, נווה ימין. אם מתרחקים ברדיוס מהאזור הזה המחירים יורדים, אבל הוצאות הדלק עולות ויש את הפקקים אז לדעתי זה לא משתלם. עוד בעיה שנתקלתי בה זה שהרבה בעלי בתים במושבים מתנגדים לבע"ח בבית. ויתרתי בגלל הכלבה והחתולה שלי על כמה בתים די שווים. היה פה שרשור לא מזמן על זה, החיפוש לא עובד לי עכשיו אז אני אעלה אותו אח"כ.

snoopona

New member
איך מוצאים שם?

אני לומדת באת"א, לכן מעדיפה למצוא עורק שיגיע לשם בלי הרבה עצבים של פקקים של בוקר. מה שכן, אני מעדיפה עם נטיה לכיוון דרום, כלומר מושב משמר השבעה והסביבה. אבל אני לא מוצאת איך להגיע לאיזור, למי להתקשר, איפה לחפש?

איך מוצאים

סורקים את האתרים הומלס, yad2 ומדס על בסיס יומי. ברגע שמבחינים במשהו שיכול להתאים אז מיד להתקשר ולא להתמהמה. בעיקרון יש מדי פעם מודעות של בתים ויחידות דיור בטווח של מחירים. אפשרות נוספת היא לגשת ללוחות מודעות במושבים האלו. מהניסיון שלי יש שם על כל מודעה של דירה להשכרה 5 מודעות של זוגות שמחפשים דירה במושב. המחירים במושבים גנות ומשמר השבעה הם באזור ה-800$ לבית של 3 חדרים ממה שראיתי. יחידות דיור עולות פחות. במושבי שמסביב לכפ"ס המחירים יותר שפויים. אפשרי למצוא שם בית של 3 חדרים ב-600$ אם מחפשים עם הרבה סבלנות. לגבי עורק תחבורה נוח מהאזור- כביש 5 באזור השעות 8-9 בבוקר זה סיוט נוראי. לא יודע אם יש דרך לא פקוקה לאוניברסיטה הזו בבוקר.

יש עוד מושבים

באזור כפ"ס. נירית, מתן, ירחיב, ועוד כמה שכרגע שחכתי את שמם. הדרך הכי טובה למצוא, בכל אזור אגב, היא פשוט להסתובב שם ולראות שלטי 'להשכרה' על הדירות. במושבים זה נפוץ. במושבים זה גם בעיקר קשרים. בהצלחה :)

מותר לי

New member
אם גם קיבוצים באים בחשבון

אז יש בטאגליינס. לגבי המושבים- אני חושבת שהכי חכם לבדוק במפה מושבים שניראים לך סבירים מבחינת מיקום, ואז לבדוק אם יש להם אתר באינטרנט (אמור להיות...) ואם לא אז להתקשר ל-144 ולשאול מה המספר של המזכירות שם. לברר מחירים, מה כלול, מה לא כלול, שיתארו לך את הבית פחות או יותר, עם/בלי ריהוט, תעשי לך רשימת עדיפויות לפי כל הנתונים, קחי לך יום חופש אחד או שניים בשביל לראות דירות, ותראי אותם לפי העדיפויות שלך. ברגע שאת מוצאת דירה שניראת לך ואת מרגישה שאין לך סיבה להמשיך לבדוק- תפסיקי את החיפוש ולכי עליה. אני התחלתי לעשות את זה בקיבוצים בדרום, ואני יודעת פחות או יותר לאיזה קיבוצים לא שווה לי אפילו להכנס. (מפאת מרחק, מחירים או תנאי מגורים) עוד דבר חשוב מאד- שתפי בלבטים שלך את הסביבה, וכמה שיותר אנשים, תמיד יהיה את האחד הלא צפוי שבאופן מפתיע מכיר את התנאים במושב אחד או שניים ויכול לייעץ לך עליהם! בהצלחה!

למעלה