מחפשת דחוף קבוצת

מחפשת דחוף קבוצת

תמיכה במודיעין אשר תעלה אותי למעלה אני בתחתית יש מושג למישהו קבוצה של חשיבה חיובית

Danret

New member
לצערי לא מכירה

אבל שולחת לך המון אמפטיה ומקוה שהכל יסתדר.

Danret

New member
ניסיתי למצוא משהו

נסי בקישורים הבאים, אני מקוה שלפחות אחד מהם יעזור. ותמיד תזכרי - החיים הם גלגל, פעם את למטה ופעם את למעלה. וההחלטה לעלות למעלה תלויה המון בך.

כל כך לא מתאים לניק שלך. שולחת

ומצטערת שלא יכולה לעזור לך אני לא מכירה קבוצת תמיכה כזו. גם אני לפעמים מרגישה תשושה ובדאון (DOWN) וזה עובר, מקווה שגם לך יעבור ומהר.

Angel972

New member
למרות שהשם שלך נאמר בציניות

דווקא זה שהוא חיובי מראה שאת לא ממש בתחתית, ושאת יכולה להקים את עצמך ובעיקר - יש לך את הרצון. אז ... איך אנחנו יכולים לעזור לך
בשביל זה אנחנו פה ...

../images/Emo124.gif מצאתי לך

היום קבלנו בדואר ידיעון של הקתדרה במודיעין. יש שם סדנא למודעות עצמית שנקראת "המלך הזה הוא אני". כתוב שזוהי הפעלה קבוצתית חווייתית לפיתוח המודעות העצמית. יצירת תקשורת בינאישית טובה ובונה יותר, לקיחת אחריות, התמודדות עם האמת, התנתקות מהשלילי, אכזבות ולקחים ועוד. ההפעלה באמצעות דמיון מודרך, קלפים, סיפורים, מדיטציה, תנועה ומוסיקה. האמת- נשמע מעניין. אם זה מה שחפשת אז הטלפונים הם: 9714229, 9719238

../images/Emo45.gif../images/Emo140.gifאפשריות שאת יכולה להעזר

דבר ראשון, כל הכבוד שאת מצליחה להרים את הראש ולהגיד שאת צריכה עזרה, כי זה מאוד קשה במצב שאת מתארת . יש כמה אפשרויות שאני יכולה להציע לך:
ללכת לפסיכולוג לקבל עזרה , אם יש לך ביטוח משלים בקופת חולים , כדאי לך לנצל את זה.
למצוא קבוצת תמיכה בעיר - חוגים להעצמה של הקתדרה, קבוצות אחרות שמפורסמות.
לפנות לאגף רווחה , יש עובדות סוציאליות שיכולות לעזור לך ,ולהצטרף לקבוצות תמיכה שהאגף מפעיל .
לפנות לבריאות הנפש לעזרה.
להעזר בפורומים שונים גם באינטרנט (שם זה פחות מקצועי , אך מאוד משתף עם אנשים במצב שלך) בהצלחה. אם את רוצה לשאול עוד שאלות, תשלחי לי מסר. בהצלחה.

b love

New member
אם אתה לא מוצא...

אז תכנס לפורומים זה עוזר..

גם אני רוצה להצטרף ../images/Emo9.gif

שמעתי רבות על הקורס...יש לך עוד פרטים? מי מעביר?

יצא לי להכיר את הבחורה

משיחה איתה היא נשמעת מקסימה ומאד רוצה לפתוח קורס באיזור ולא עשתה זאת עד כה בגלל היענות נמוכה. אני אפרסם במהלך הסופ"ש, כמה פרטים על הקורס וננסה להרכיב קבוצה, כי גם אני רוצה להצטרף.

Angel972

New member
שלגיה ../images/Emo35.gif

תספרי לנו מה לקחת, כי אף אחד מאיתנו לא מצליח לקשר את המשפט שלך לשרשור, אולי אם גם אנחנו ניקח את אותו הכדור ... אז נצליח סוף סוף להבין. (רק למען הסר כל ספק - אני נגד סמים, קלים וקשים כאחד
)

למעלה