מחפשת דחוף מערכון...

מחפשת דחוף מערכון...

שלום רב, אני מחפשת דחוף מערכון על מורים, בי"ס או מערכת החינוך בכלל לצורך מסיבת סיום י"ב. קבוצת השחקנים מונה 5 בנות ו-4 בנים. אשמח מאוד להמלצותיכם... תודה אהובה

poogi007

New member
יש את המערכון של יוסי בנאי

ורבקה מיכאלי "המורה והתלמיד" וגם את השיר של יונה עטרי "המורה לזמרה" (שזה מתאים לזמרת ולכיתה). יש גם את המערכון של "שחקן כדורסל" של הגששים ("יופי, נשרקה"). זה כרגע מה שעולה לי בראש שיהיה בהצלחה

hamershlag

New member
ומה עם המערכון של שייקה אופיר

על הבי"ס לגנבים? מנהל בית הספר מדבר אל מר שמש שהוא גנב בן גנב, והבן שלו לא מצליח בלימודים...

dn66

New member
בין הצלצולים

זהו שמו של "מחזמר מהווי ביה"ס", כפי שהוגדר על ידי מחברו, דן אלמגור. הועלה בבית לסין, 1991. אפשר להעלות את כולו, או לקחת קטעים, כפי שעשיתי פעם אני כשהעליתי מופע סיום. למשל, מערכון מצוין הוא על השיעור בחשבון, שנקרא "שני פועלים" (שיפצתי אותו...). אפשר להשיג את המחזה בארכיון "הקאמרי", אם כי אינני יודעת איך הוא פועל עכשיו, לאחר שזאביק נפטר. אגב, קשה למצוא חומר טוב מוכן על מורים ומערכת החינוך ומומלץ לכתוב יחד עם התלמידים מערכונים על ההווי הספציפי שלהם.

תודות...

תודה רבה מאוד, עם הקבוצה הזאת כתבתי עפ"י רעיון שלהם..ושינינו את דעתנו.קורה. הרכב הקבוצה בעייתי...(4 בנים ו-4 בנות) אני די עובדת עצות. האם המחזה "בין הצילצולים" קיים בעוד מקום? בכל מקרה, אחפש אותו. תודה אהובה

למעלה