מחפשת דחוףףף

BonBonAsa

New member
מחפשת דחוףףף

סימולציות "מבחן תוצאה" 1, 3-5 של לחמן לא פתורות, מהמועדים האחרונים (אוק'/ דצמ'/ פב') ממישהו מאיזור המרכז\ הדרום אימייל [email protected] אני ניגשת ב"ה לפברואר והתחלתי לעשות סימולציות, יש לי 21-25 של קידום אבל הן לא ממש משקפות את הבחינה האמיתית, אז פרשתי מהן ועכשיו אני מחפשת לחמןןן

Silent Speaker

New member
למה את מתכוונת

"לא משקפות את הבחינה " קשות מידי? קלות מידי? מי אמר לך? *סתם מתוך סקרנות כי עשיתי אותן כבר.

BonBonAsa

New member
ז"א

האנגלית שם קשה לעומת הבחינה, הם נסחפים עם המילים בהשלמת משפטים בהגזמה (והאנגלית אצלי החלק הבעייתי, אז ככה שזה ממש משפיע ומוריד לפעמים מוטיבציה) הכמותי קצת קשה יותר

Silent Speaker

New member
זהו , שמעתי את זה כבר,

הנחתי שזה העיניין. תודה. אגב, מציעה לך בכל זאת לעשות את הסימולציות, אם תצליחי בקשה , על אחת כמה וכמה תצליחי בפשוט יותר. סימולציות נחמדות וההסברים בסוף טובים. חבל לבזבז.

BonBonAsa

New member
תודה על העצה, אבל

זה לא ממש נכון אני אפילו יכולה להגיד שזה ממש הוריד לי את הביטחון וגרם לי לשפר רק 3 נק' באנגלית

PinkyRaSta

New member
תעשי אותן כדי ללמוד משהו ../images/Emo210.gif

ולא כדי להשיג כמה שיותר נקודות. כמה שיותר תרגול וחומר זה יותר טוב. אל תחשבי את הציון, פשוט תעברי על התשובות שלך ותבדקי מה היה לא בסדר וכו'... אני נראלי אוסיף לעצמי בסימולציות של קידום 5 דקות לכל פרק כדי לפצות על הקושי הרב שלהן.

QAF Fan Block

New member
אם אפשר לשאול, יש סיבה מיוחדת

שאת מבקשת סימולציות של לחמן? מה היתרון שלהם על סימולציות של מכונים אחרים

BonBonAsa

New member
לא ממש,

אני מעדיפה דווקא לחמן כי כבר עשיתי פעם אחת פסיכו' עם קידום והם גרועים, ועשיתי גם עם לחמן, וטוב לי עם הרמה, כי זה באמת שיקף את הציון שקיבלתי פחות או יותר בכל נושא וגם האנגלית שלהם נוחה לי, מבחינת הרמה, וזה, בתור משוו שהוריד לי משמעותית את הציון, חשוב לי (בקידום האנגלית גבוהה וזה הוריד לי את הביטחון לגמרי, וגרם לי להיות בפרקי אנגלית ממש לחוצה, למרות שבמבט לאחור, האנגלית היתה שם סבירה, ואפילו קלה... וככה שיפרתי באנגלית רק ב3 נק' :(

למעלה