מחפשת גן בכרמיאל

shli25

New member
מחפשת גן בכרמיאל

היי, אולי משהו יכול לעזור? אני אמא לילדה בת שנה ותשע. בתי נמצאת במשפחתון ובשנה הבאה אני אמורה למצוא פיתרון חדש. הסיבה: רוב הילדים במשפחתון יהיו קטנים ממנה ומדובר במשפחתון קטנטן שהתאים לגילה עד עכשיו אבל הגיע הזמן לעלות כיתה. יש למשהו רעיונות?

shli25

New member
תודה

שלחתי לה מקווה לקבל תשובה בהקדם אני ממש מבולבלת ומקווה לקבל החלטות טובות

ממליצה בחום על פעוטון חלומות ברחוב יסעור.

גן מדהים. אם תרצי, אשלח לך מסר עם הטלפון של בעלת הגן. רוב הילדים ממשיכים לשנה הבאה כך שהבת שלך בדיוק תתאים בגיל.

אז לא לשלוח לך את הטלפון? דברת עם טניה?

בגן יש 12 ילדים, בגילאי שנה עד שלוש. יש משהו כמו 8 ילדים שממשיכים לשנה הבאה - הם יהיו בני שנתיים פלוס מינוס. יש באופן קבוע 2 מטפלות (בעלת הגן ועוד מישהי) ויש מטפלת קבועה שמחליפה אותן בימים החופשיים שלהן. הן נשים מדהימות,חמות מאוד וישרות מאוד. הילדים מתים עליהן. נתקלתי בלא מעט ילדים שבוכים כשלוקחים אותם הביתה... בעלת הגן לא חוסכת בכלום. עושים המון יצירה, מקריאים להם המון ספרים. אוכל ביתי מעולה (הבן שלי מת על האוכל שם...). יש 2 חוגים בתוספת תשלום - חיות וחיוכים וספוטיגן. טניה דוברת אנגלית ואת הגדולים היא קצת מלמדת אנגלית (השנה היו בעיקר קטנים יותר אז זה לא כל כך יצא...) אם יש משהו שאני מתבאסת ממנו זה שהבן שלי עולה לגן עיריה ולא ממשיך שם... אין לי ספק שאת העוברית שבדרך אני אשלח לשם. אם יש לך שאלות ספציפיות, אשמח לענות.

shli25

New member
תודה דברתי איתה

היא לא ממש סיפרה על הגן אבל מחר אני ילך לשם לראות תודה

למעלה