הצעה
אני חושב ברצינות למכור את גיטרתי הנאמנה (למרות שאני מרוצה ממנה). קצת פרטים: מדובר בחיקוי של הפנדר ג´ז-בס הקלאסית (הבס הנמכרת ביותר בעולם), המיוצר ע"י חברת סילבר-סטאר. גילה - כ5 חודשים. חדשה כמעט לגמרי. הפיקאפים הם פיקאפים Jazz-Bass מקוריים של חברת פנדר, והעצים הם שאריות של חברת גיבסון (פרט שאני לא סגור עליו). עצים: צוואר - מייפל גוף - מייפל פרטבורד - רוזווד כל העצים באיכות גבוהה מאוד, והגימור ברמה מפתיעה ביותר יחסית לגיטרה ברמת מחירים כזאת (הייתי מסתכן ואומר שהוא משתווה לגימור שתמצאי בפנדרים המקסיקניות). הגיטרה לדעתי היא יפיפייה אמיתית, עם העיצוב הקלאסי של הג´ז-בס, כשצבע הגוף שלה בצבע עץ אדום-שחור, והפיקגארד בצבע כסוף-כחלחל, משהו מעניין
. חלקי המתכת למיניהם בצבע מוזהב. בקשר לסאונד - ניגנתי איתה כמה וכמה פעמים באולפן, עם מגבר רציני (מארשל 200 וואט מנורות), והיה לה סאונד מדהים, גם אטום וגם פתוח. אין בכלל מה להשוות עם הסקוויר למיניהן. המחיר - 1200 שקלים חדשים. דברי איתי בICQ: 27852336 או באי-מייל:
[email protected] או בטלפון: 055-440180 אגב, אולי אני רוצה למכור גם את המגבר. אם את מעוניינת - דברי איתי. נשתמע Ram-bo