מחפשת ג'ודו מעל גיל 30

בודוקאן

New member
פרטים, פרטים...

קודם כל, מזל טוב
(הסתכלתי בכרטיס האישי
) חברתי לאימונים התחילה להתאמן מס' שבועות לאחר הלידה השלישית. כל החברה זוכרים אותה מגיעה בדקה ה-90 עם הלשון בחוץ ועם העגלה... באיזה שהוא שלב של האימון, החליפה היתה תמיד רטובה, ולא רק מזיעה. כשהוא גדל קצת, הוא היה שוכב בעגלה, מרים את הראש ועוקב בסקרנות אחרי הנעשה. כבר עברו יותר מחמש שנים, היא עדיין כאן, חגורה כחולה, ועושה לי את המוות
. לעצם השאלה, צריך פרטים: היכן? ואיזו "רוח" את מחפשת? יותר מסורתי להנאה וטכניקה, או כיוון יותר תחרותי? שבת שלום ובהצלחה.

שי רגב

New member
בהוד השרון יש קבוצה.. ../images/Emo8.gif

ה-קבוצה! מאמן: יונה מלניק (כמובן!). הרבה (מאוד!) בנות. ויש גם בנים. כווולם חזקים לאללה ומקסימים (ובעיקר: מקסימות). (בודוקאן: את הצ'ק את יכולה לשלוח לי ישר לחשבון הבנק...
).

בודוקאן

New member
פתחת עסק../images/Emo35.gif

"רגב חנופה בע"מ"
זה כבר הצ'ק השני היום
זה עובד יותר טוב מהקליניקה שלי עם כפרי. נשמה, כל מה שתקבל ממני זה רנדורי... ועוד רנדורי. את האמת, זה לא "יותר עדיף"? כסף? היום יש מחר אין (היום אין מחר אין...) אבל רנדורי?
לנצח ייזכר.

שי רגב

New member
מה עושים נגד מזל נאחס???

לא תאמיני (אני יודע...
), אבל נדפקתי גם עם האוטו החדש! ביום רביעי הלך לי ה-"פאקונג ראש" (יענו: אטם ראש מנוע). הלכו עוד (לפחות) 2,500 ש"ח...
אז כמו שאמרת: "כסף הולך, ועוד פעם הולך!". והרנדורי לעולם יישאר! מת עלייך! (ואכן, אני זקוק לרנדורי איתך כמו שהבנק זקוק לכסף שלי!
). בקרוב, בקרוב... אינשאללללללללה !!

usr

New member
ג'ודו למבוגרים

קיימות מספר קבוצות ג'ודו למבוגרים : תל אביב - שלמה דוד רמת אביב - יוסי אברמוביץ' אוניברסיטת ת"א - אורית בראון הוד השרון - יונה מלניק נתניה - איתמר סמדג'ה תל מונד - אורן סמדג'ה

למעלה